Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά το σούσουρο που δημιούργησε το χθεσινό (26/9) επεισόδιο στο Twitter, το GNTM 5 επιστρέφει και τα σκηνικά που θα δούμε στις τηλεοράσεις μας θα είναι... ακραία μιας και μία διαγωνιζόμενη θα καταφέρει να κάνει Καγιά και Καράβα να αρπαχτούν.

Από την προηγούμενη εβδομάδα έχουμε δει να περνάνε μπροστά από την κριτική επιτροπή μοντέλα όλων των ηλικιών - με αποκορύφωμα την 79χρονη Τίτσα - και απόψε μεταξύ άλλων θα δούμε και μία μητέρα δύο παιδιών με ένα θανατηφόρο κορμί και με τον σύζυγό της πάντα στο πλευρό της.

Οι κριτές ενοχλούνται με τις διαγωνιζόμενες που νομίζουν πως μπορούν να γίνουν μοντέλα μόνο και μόνο επειδή ποζάρουν στο Instagram, και μία από αυτές φέρνει τη Βίκυ Καγιά στα όριά της.

To trailer του αποψινού (27/9) επεισοδίου του GNTM 5

Η τρανς διαγωνιζόμενη που συγκίνησε την κριτική επιτροπή

Πολλές ήταν οι συγκινητικές εμφανίσεις στο GNTM 5 την Δευτέρα 26/9, αφού μετά τη 42χρονη, μπήκε η Έβελυν, μία τρανς γυναίκα, η οποία εντυπωσίασε τους κριτές με την ενέργειά της.

Η ίδια εξιστόρησε όλα όσα την οδήγησαν σε αυτή τη στιγμή και τα πρόσωπα που είχε απέναντί της της απευθύνθηκαν με σεβασμό, εκφράζοντας την περηφάνεια τους. Φυσικά, πέρασε με 4 "ναι".

«Όπως καταλαβαίνετε, είμαι trans γυναίκα. Δυστυχώς ή ευτυχώς είχα πάρα πολλή σκληρότητα στην αποδοχή του φύλου ως trans κι άργησα πολύ να αρχίσω να εκφράζομαι. Έχει έξι μήνες που ξεκίνησα την ορμονοθεραπεία. Πέρασα βάσανα. Φίλοι που μου το έπαιζαν φίλοι. Μέσα από αυτό δημιουργήθηκα εγώ κι είμαι περήφανη για αυτό που είμαι.

Είχα φάει απορρίψεις κι έχω πολύ άσχημα βιώματα κι έκανα ψυχολογική ζημιά στον εαυτό μου. Έχω χάσει την πίστη μου… Πρώτη φορά που το συνειδητοποίησα, ήταν όταν ήμουν έξι χρονών. Βλέπαμε τηλεόραση με την οικογένειά μου κι ο πατέρας μου ξαφνικά με ρωτά αισθάνεσαι γυναίκα; Εκείνη την ώρα θόλωσα, έβαλα τα κλάματα, έτρεξα πάνω στο δωμάτιο, τυλίχτηκα κι είπα κάνε Θεέ μου όταν ξυπνήσω να είμαι βιολογική γυναίκα. Ο πατέρας μου ήταν ο πρώτος που ήταν δίπλα μου και μου αγόρασε τις πρώτες κούκλες μου όταν το ήθελα. Με βοήθησε» εξομολογήθηκε η Έβελιν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δουλεύει εδώ και χρόνια σαν μοντέλο - Τι έχει σπουδάσει στην πραγματικότητα η Σοφία Χατζηπαντελή του GNTM 5

GNTM 5: «Είμαι ή δεν είμαι η πρωταγωνίστρια μη χ@σω;» - "Τρελό" γέλιο το Twitter με την Χατζηπαντελή και την Καγιά