Από Στέλλα Μούτσιου

Πολλά είναι τα δάκρυα που "χύθηκαν" απόψε (26/9) το βράδυ στο επεισόδιο του GNTM 5, αφού οι ιστορίες των γυναικών που καταφθάνουν στο στούντιο για να δοκιμάσουν τον εαυτό τους και τις ικανότητές τους είναι άκρως συγκινητικές. Μετά την παίκτρια που μίλησε για τους γονείς της που αυτή τη στιγμή βιώνουν τον πόλεμο στην Ουκρανία, ακολούθησε η 18χρονη Ειρήνη, η οποία πρόσφατα έχασε έναν πολύ δικό της άνθρωπο.

"Λύγισε" μπροστά στους κριτές του GNTM 5 για τον θάνατο του μπαμπά της

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή λόγω κορωνοϊού και μιλώντας για εκείνον η ίδια ξέσπασε σε κλάματα: «Η ζωή συνεχίζεται και ελπίζω να ήταν χαρούμενος για εμένα!».

«Κοίτα σίγουρα έχει κάνει ένα κορίτσι, το οποίο είναι μέσα – έξω καταπληκτικό και νομίζω ότι η δύναμή σου μετά από αυτούς τους μήνες να έρθεις και να δοκιμάσεις εδώ και να δείξεις ότι μπορείς να πας παρακάτω και να τον κάνεις περήφανο, για όλους μας είναι μοναδικό!», είπε με την σειρά του ο Τάσος Σοφρωνίου.

Βρέθηκε η ελληνίδα σωσίας της Kendall Jenner στον διαγωνισμό μόδας

Το GNTM 5 έχει ξεκινήσει και οι γυναίκες που παιρνούν από οντισιόν έχουν ξεσηκώσει το κοινό με τα κορμιά, αλλά και τις προσωπικότητές τους, ιδιαίτερα όταν αυτές συνδέονται μεταξύ τους σε συγγενικό βαθμό. Μία από τις κοπέλες που πέρασαν, όμως, επίσης από την κριτική επιτροπή "έκλεψε" τα βλέμματα για άλλους λόγους.

Πρόκειται για μία ψηλή μελαχρινή με μαύρα κοντά μαλλιά, η οποία μοιάζει σε συγκλονιστικό βαθμό με την Kendall Jenner και η κάμερα του Breakfast at Star κατάφερε να αποσπάσει μερικές δηλώσεις της από τα backstage του σόου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Σαν άλλη Πέγκυ Καρά - Η 42χρονη που απήγγειλε μπροστά στην κριτική επιτροπή και τους άφησε άναυδους

GNTM 5: «Θα σε φιλήσω στο στόμα» - Η επική ατάκα της Βίκυς Καγιά στην παίκτρια που την "τρέλανε"

TAGS