Από Στέλλα Μούτσιου

Άλλο ένα επεισόδιο του GNTM 5 έφτασε στο τέλος του την Δευτέρα 26/9 και η αλήθεια είναι πως υπήρχαν πολλές εκπλήξεις, άλλες ευχάριστες και άλλες δυσάρεστες, αν σκεφτεί κανείς πως όλα ξεκίνησαν με την Βίκυ Καγιά να κλαίει.

Το πιστό κοινό, λοιπόν, που παρακολουθούσε με αμέριστη προσοχή όλες τις γυναίκες που πέρασαν από οντισιόν απόψε, μπήκε στο twitter και ξεκίνησε να σχολιάζει όλα όσα συνέβαιναν, με αποτέλεσμα η ανταπόκριση να είναι τεράστια. Φυσικά, στο επίκεντρο βρέθηκε η Σοφία Χατζηπαντελή, αλλά και η Βίκυ Καγιά.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για το νέο επεισόδιο του GNTM 5

Ο μισθός της Ελληνο-Κύπριας ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ το χρόνο

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι η νέα guest κριτής του GNTM 5 και η αλήθεια είναι πως από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομά της, προκάλεσε αίσθηση, τόσο στα social media όσο και στις τηλεοπτικές εκπομπές.

Η κριτική που δέχθηκε ήταν πολύ σκληρή, ωστόσο η ίδια δε δείχνει να αγχώνεται ιδιαίτερα και συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε στο πρωί της Δευτέρας (26/9) στο Πρωινό, η μεγάλη της επιτυχία στον χώρο το μόντελινγκ, αμείβεται με πολλά λεφτά!

Και μπορεί να είναι αρκετοί αυτοί που ισχυρίζονται ότι αν δεν είσαι top model δεν βγάζεις πολλά λεφτά, όμως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πρωινού λέει άλλα. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο πλατό ότι η Σοφία Χατζηπαντελή προτού έρθει στην Αθήνα για τις ανάγκες του παιχνιδιού, έβγαζε περίπου 1.500.000 λίρες το χρόνο δηλαδή περίπου 100.000 ευρώ. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι προφανώς δεν παράτησε έτσι απλά την καριέρα της, καθώς ο σταθμός ακούγεται ότι της προσφέρει τα ίδια και περισσότερα από την Βίκυ Καγιά.

Ενδεχομένως σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ να είναι αυτός ο λόγος που θα είναι guest κριτής και όχι κανονική επειδή ο σταθμός δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές της απαιτήσεις.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Δάκρυσε μπροστά στους κριτές - «Ο μπαμπάς μου...»

GNTM 5: Σαν άλλη Πέγκυ Καρά - Η 42χρονη που απήγγειλε μπροστά στην κριτική επιτροπή και τους άφησε άναυδους