Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι χωρίς αμφιβολία το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του φετινού κύκλου του GNTM 5. Οι ατάκες της καθώς και η κριτική που έχει δεχθεί, την έχουν φέρει στο επίκεντρο των εξελίξεων και στα ελληνικά τηλεοπτικά δρώμενα.

Πρόκειται για ένα μοντέλο με μεγάλες συνεργασίες με κορυφαίους οίκους μόδας. Παρόλο που είναι μόλις 25 ετών, συνεργάζεται με δύο διάσημα πρακτορεία του εξωτερικού, το Premier Model Management και το MUSE NYC και μετρά πολλές φωτογραφίσεις και καμπάνιες που θα ζήλευε το κάθε μοντέλο.

Σοφία Χατζηπαντελή καταγωγή

Η Σοφία Χατζηπαντελή έχε σπουδάσει μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Maryland και αποτελεί ένα από τα πιο inspiring μοντέλα της γενιάς της καθώς μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προσπαθεί να προωθήσει το το κίνημα Unibrowmovement, το οποίο υποστηρίζει ακράδαντα.

Το νεαρό μοντέλο, έχει εμφανιστεί σε περισσότερα από 50 διάσημα περιοδικά μόδας παγκοσμίως, όπως τα Vogue, New York Times, Vanity Fair, Elle και Harpers Bazaar, ενώ φυσικά έχει συνεργαστεί με τη Chanel και τη Fenty Beauty.

H πραγματική καταγωγή της Σοφίας Χατζηπαντελή από το GNTM 5

Όπως θα έχετε παρατηρήσει ήδη από τα πρώτα επεισόδια του GNTM 5, η Σοφία Χατζηπαντελή μιλάει ελληνικά αλλά σπαστά, ενώ στον λόγο της χρησιμοποιεί πάρα πολλές ξένες εκφράσεις. Μάλιστα πολλές φορές όταν θέλει να μιλήσει γρήγορα, μιλάει μόνο αγγλικά.

Στην πραγματικότητα ωστόσο, η Σοφία Χατζηπαντελή δεν έχει καμία σχέση με την Αγγλία. Κατάγεται από την Ελλάδα και την Κύπρο αλλά έχει ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στο εξωτερικό και γι΄αυτό το λόγο δεν μιλάει τόσο καθαρά αγγλικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Λένε ότι είναι φίλες αλλά... - Το πλάνο που «πρόδωσε» τις σχέσεις της Βίκυς Καγιά με τη Σοφία Χατζηπαντέλη στο GNTM 5

GNTM 5 - αποκλειστικό: Χαμός μεταξύ ιθυνόντων και Σοφίας Χατζηπαντέλη