Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Ραΐσα Κόντι ήταν μία από τις παίκτριες που μπήκαν στον πρώτο κύκλο του Big Brother στο ΣΚΑΪ και η αλήθεια είναι πως από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του ριάλιτι κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό.

Η συμμετοχή της στο παιχνίδι ήταν αρκετά έντονη μιας και αρκετές φορές ήταν πρωταγωνίστρια σε καυγάδες με συμπαίκτες της, ενώ το όνομά της είχε ακουστεί έντονα για το φλερτ της με το ένα από τα δύο αδέρφια Βαρουξή, που τελικά δεν ευδοκίμησε ποτέ (δείτε εδώ πώς είναι σήμερα και τι κάνει ο νικητής του φετινού Big Brother, Νίκος Τακλής).

«Το είχα απωθημένο από τα 17 μου. Έβλεπα στην Αλβανία τα Big Brother και στα 19 δήλωσα συμμετοχή (σ.σ. ο διαγωνισμός γίνεται στα Τίρανα).Ωστόσο, ήμουν ακόμα παρθένα, δεν είχα κάνει ποτέ σχέση μέχρι τότε. Τι σχέση έχει αυτό θα μου πεις. Κι όμως, έχει, γιατί αυτή τη σεζόν ήταν Love Edition, εξού και δεν με πήραν στο παιχνίδι. Ήμουν εντελώς άβγαλτη, απείχα απ’ το σεξ», είχε αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι.

Πώς είναι σήμερα η Ράισα Κόντι του Big Brother

Λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι, η Ραίσα αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και έτσι έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα, look που όπως όλα δείχνουν έχει καταφέρει να διατηρήσει μέχρι και σήμερα.

Ραίσα Κόντη Big Brother

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Με πολύ μακρύ μαλλί και έντονες βλεφαρίδες - Εντελώς αλλαγμένη λίγους μήνες μετά το Big Brother η Σύλια

Αλλαγμένη και εξαφανισμένη 9 μήνες μετά το Big Brother - Πώς είναι σήμερα η Σαμάνθα Μίσοβιτς