Από TV24 Team

Τη Σαμάνθα Μίσοβιτς τη γνωρίσαμε για πρώτη φορά μέσα από τη συμμετοχή της στο Big Brother. Ήταν μία από τις πιο εκκεντρικές περσόνες στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι, ωστόσο σήμερα έχει επιλέξει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Σαμάνθα Μίσοβιτς έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Κρήτη. Ο πατέρας της είναι Σέρβος και η μητέρα της, Ουκρανή. Από μικρή ασχολείται με το Tae Kwon Do σε επίπεδο πρωταθλητισμού, άθλημα που της έδωσε φοβερή πειθαρχία και αντοχή. Και τα δυο αυτά χαρακτηριστικά φάνηκαν πολύ χρήσιμα όταν, σε ηλικία 12 ετών, οι γονείς της την έστειλαν σε στρατιωτικό camp στη Σερβία! Εργάζεται ως μοντέλο και έχει κερδίσει τίτλους σε Κρητικά αλλά και Πελοποννησιακά καλλιστεία (δείτε εδώ πώς είναι σήμερα και η Ντένια από το GNTM).

Πώς είναι σήμερα η Σαμάνθα Μίσοβιτς του Big Brother

Στο παιχνίδι τη γνωρίσαμε με μακριά ξανθά ράστα, ωστόσο κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της, τα έβγαλε. Σήμερα έχει μακριά μαύρα μαλλιά, ενώ συνεχίζει να εργάζεται σαν μοντέλο.

Μπορεί να έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Γιατί αποφάσισε να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να ασχοληθώ με αυτό, αλλά καλώς ή κακώς το παιχνίδι μάλλον το έβλεπαν πάρα πολλά άτομα, ασχολιούνται αυτοί με εμένα. Είναι πιεστικό… Να πηγαίνω σε ένα μαγαζί και να μη με αφήνουν να μπω, λόγω της δημοσιότητας, αλλά όχι κάτι αρνητικό.

Είχα όμως κι ένα συμβάν αρνητικό. Εκεί που περπατούσα για να πάω για καφέ μαζί με το σκυλάκι μου, δέχτηκα μπουκάλια, δέχτηκα χαρτιά, πάρα πολλά πράγματα. Λογικά δεν τους άρεσα στο παιχνίδι. Το σκυλάκι μου που είναι πάρα πολύ χαρούμενο, ερχόταν να με πλησιάσει κάποιος και του ορμούσε. Που δεν τα κάνει αυτά τα πράγματα, αλλά σοκαρίστηκε και ο σκύλος. Έχω βέβαια και θετικά μηνύματα και είμαι χαρούμενη γι’ αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άφησε τις πασαρέλες και τάχθηκε στο παιδί της - Αγνώριστη 12 χρόνια μετά το GNTM η Ευαγγελία Κουταλίδου

Πέρασαν 3 χρόνια από το «Σόι Σου» - Αδυνατισμένη και κούκλα σήμερα η «Μπέλα»