Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

To Big Brother έχει τελειώσει από τον Δεκέμβρη του 2021 και ένα από τα πρόσωπα που κατάφεραν να τραβήξουν την προσοχή του τηλεοπτικού κοινού ήταν η Σύλια. Μία νεαρή κοπέλα, γεμάτη ενέργεια, που απασχόλησε ιδιαίτερα λόγω του φλερτ της με τον Στηβ Μιλάτο.

Η Σύλια είναι Instagrammer & TikToker. Είναι 24 ετών, έχει καταγωγή από Σαντορίνη, ζει στην Αθήνα και δηλώνει γεννημένη για να γίνει… star!

Έχει σπουδάσει Αισθητική και Επαγγελματικό Μακιγιάζ με τα οποία ασχολείται επαγγελματικά. To TikTok μπήκε στη ζωή της ξαφνικά πριν ένα χρόνο, όταν άρχισε να «πατάει» πάνω σε βιντεάκια με φωνές. Σήμερα έχει πάνω από 75000 followers! Θεωρεί ότι το βλέμμα της είναι το πιο σέξι στοιχείο επάνω της και θεωρεί πως ίσως είναι και αυτό που ζηλεύουν σε εκείνη οι γυναίκες και γίνονται ιδιαίτερα ανταγωνιστικές μαζί της!

Πώς είναι σήμερα η Σύλια από το Big Brother

Όπως θα δείτε μέσα από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σύλια έχει αλλάξει σημαντικά την εμφάνισή της μέσα σε αυτούς τους μήνες, όπως έχει κάνει και η Ντένια από το GNTM (δείτε τη εδώ).

Συγκεκριμένα, έχει αφήσει τα μαλλιά της να μακρύνουν πάρα πολύ, ενώ στο παιχνίδι τη γνωρίσαμε με κοντό καρέ. Επιπλέον τα έβαψε σκούρα, παρόλο που μετά την αποχώρησή της από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού είχε υιοθετήσει ένα καστανόξανθο.

Όπως και να έχει η νέα της αυτή εμφάνιση της ταιριάζει και με το παραπάνω, ενώ παραμένει εντυπωσιακή όπως την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΪ.

Σύλια Καραμολέγκου Big Brother
Big Brother Σύλια Καραμολέγκου

Φωτογραφίες: Instagram @celia_kar

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αλλαγμένη και εξαφανισμένη 9 μήνες μετά το Big Brother - Πώς είναι σήμερα η Σαμάνθα Μίσοβιτς

Χώρισε με την Κυριακή και έγινε άλλος - Με πλούσια μούσια και μαλλιά ο Σωκράτης από το Power of love