Από TV24 Team

Ο Νίκος Τακλής ήταν ο μεγάλος νικητής του δεύτερου κύκλου του Big Brother. Από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, το κοινό είχε εκτιμήσει την ηρεμία του και τον ψύχραιμο τρόπο με τον οποίο διαχειριζόταν τις καταστάσεις μέσα στο σπίτι.

Την ίδια στιγμή, ο έρωτάς του με την Ευδοκία τον ανέβασε ακόμη περισσότερο στα μάτια του κόσμου, μέχρι που στο τέλος έμειναν οι δυο τους να διεκδικούν το έπαθλο.

Εδώ και κάποιους μήνες, ο Νίκος και η Ευδοκία έχουν χωρίσει, όπως αποκάλυψε η δεύτερη στη συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή Love it.

«Ενώ στο Big Brother είχα πολλή ενέργεια, όταν βγήκα πέρασα αρκετά δύσκολα. Κρατάω επαφή μόνο με τη Μαίρη. Με τον Νίκο το προσπαθήσαμε, αλλά από τον Μάρτιο δεν είμαστε μαζί. Ήταν κοινή απόφαση να χωρίσουμε. Μας έκανε πιο δυστυχισμένους το να είμαστε μαζί, οπότε αποφασίσαμε να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους.

Πληγώνεσαι σε έναν χωρισμό όταν έχεις συναισθήματα, αλλά πλέον δεν αφήνω τον εαυτό μου να πέσει για πολύ. Μέχρι στιγμής ο Νίκος δεν μου έχει δώσει μερίδιο από το έπαθλο, όπως είχε πει», είχε πει χαρακτηριστικά η Ευδοκία για τον χωρισμό τους.

Μπορεί να μην έχει περάσει πολύς καιρός από τη μέρα που τελείωσε το ριάλιτι εγκλεισμού, ωστόσο δεν είναι λίγοι οι παίκτες που έχουν αλλάξει σε μεγάλο βαθμό (δείτε εδώ πώς είναι σήμερα η Σύλια). Η αλλαγή του Νίκου βέβαια δεν έχει να κάνει τόσο με την εμφάνισή του όσο με τον τρόπο ζωής.

Πώς είναι σήμερα και τι κάνει ο Νίκος Τακλής του Big Brother

Ο Νίκος Τακλής πλέον έχει αποφασίσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι έχει επιστρέψει στην ζωή του πριν από το παιχνίδι. Μάλιστα πριν από μερικές ώρες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το χωριό του, εκεί όπου φαίνεται πως πάντα βρίσκει την ηρεμία του.

Νίκος Τακλής Big Brother

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αλλαγμένη και εξαφανισμένη 9 μήνες μετά το Big Brother - Πώς είναι σήμερα η Σαμάνθα Μίσοβιτς

Άφησε την υποκριτική οριστικά - Πώς είναι και με τι ασχολείται σήμερα ο «Γιαννάκης» από το Ευτυχισμένοι Μαζί