Από TV24 Team

Το GNTM 5 κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες (δείτε εδώ πότε ακριβώς) και η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι μετράνε αντίστροφα γιατί φέτος μέσα από την συχνότητα του STAR θα δούμε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Σύμφωνα με το «Τηλέραμα», μία γυναίκα 75 ετών κατάφερε να ξεχωρίσει, μοιάζοντας μάλιστα πολύ νεότερη από την πραγματική της ηλικία. Όπως λέγεται, με την ομορφιά και την αστείρευτη ενέργειά της τράβηξε το ενδιαφέρον των κριτών, με την ατάκα «μοιάζει για 45άρα» να ακούγεται έντονα στους διαδρόμους του πλατό.

Υπενθυμίζουμε πως το ριάλιτι επιστρέφει στη κόνσεπτ μόνο με γυναίκες συμμετέχουσες έπειτα από δύο χρόνια. Η είδηση βέβαια αφορά την επαναφορά της Βίκυς Καγιά στην κριτική επιτροπή. Το ξανθό μοντέλο και παρουσιάστρια θα πλαισιωθεί από τον Τάσο Σωφρονίου, τον Γιώργο Καράβα και τη Σοφία Χατζηπαντελή, που θα βρίσκεται μόνο στις οντισιόν.

Στη συνέχεια το κενό της θα αναπληρωθεί με κάποια guest που θα γίνονται μέσα στη σεζόν, ενώ το εντυπωσιακό είναι ότι φέτος δεν υπήρχε κάποιος ηλικιακός περιορισμός στις διαγωνιζόμενες.

Ντόμινο οικειοθελών αποχωρήσεων στο GNTM 5

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει η πρώτη αποχώρηση από το ριάλιτι αναμένεται να είναι οικειοθελής, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν αρκετές ακόμη.

GNTM 5 οικειοθελείς αποχωρήσεις

Μία ακόμη ενδιαφέρουσα πληροφορία για το παιχνίδι, όπως αποκάλυψε η εκπομπή Open Weekend, είναι ότι μέσα στο παιχνίδι θα μπουν δύο διαγωνιζόμενες που θα είναι μαμά και κόρη. Το γεγονός αυτό είναι σίγουρο πως θα φέρει μεγάλες αντιδράσεις.

Όσον αφορά στα πρόσωπα του show, φαίνεται πως πέρα από τη Σοφία Χατζηπαντελή, μετά την φάση των οντισιόν θα φύγει από το παιχνίδι και η Έλενα Γαλύφα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν θα μου λείψουνε, όπως και εγώ δεν...» - Οι αιχμές της Βίκυς Καγιά για παλιούς της συνεργάτες

GNTM 5 - αποκλειστικό ρεπορτάζ: «Καυτό» παρασκήνιο πίσω από τη νέα κριτική επιτροπή

TAGS