Από TV24 Team

Το GNTM επιστρέφει φέτος άκρως ανανεωμένο στον πέμπτο κύκλο του. Αυτή τη φορά, θα δούμε μόνο γυναίκες στο παιχνίδι σε ηλικίες 18-88 ετών. Η Βίκυ Καγιά επέστρεψε, και η κριτική επιτροπή άλλαξε ολόκληρη.

Η ημερομηνία της πρεμιέρας έγινε γνωστή πριν από λίγη ώρα (δείτε εδώ ποια θα είναι) και τα πράγματα φέτος δεν φαίνεται να έχουν ξεκινήσει με το δεξί για το ριάλιτι μόδας.

Οι οικειοθελείς αποχωρήσεις του GNTM 5

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει η πρώτη αποχώρηση από το ριάλιτι αναμένεται να είναι οικειοθελής, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν αρκετές ακόμη.

GNTM 5 οικειοθελείς αποχωρήσεις

Μία ακόμη ενδιαφέρουσα πληροφορία για το παιχνίδι, όπως αποκάλυψε η εκπομπή Open Weekend, είναι ότι μέσα στο παιχνίδι θα μπουν δύο διαγωνιζόμενες που θα είναι μαμά και κόρη. Το γεγονός αυτό είναι σίγουρο πως θα φέρει μεγάλες αντιδράσεις.

Όσον αφορά στα πρόσωπα του show, φαίνεται πως πέρα από τη Σοφία Χατζηπαντελή, μετά την φάση των οντισιόν θα φύγει από το παιχνίδι και η Έλενα Γαλύφα.

Οι αιχμές της Βίκυς Καγιά για παλιούς της συνεργάτες

Λίγο πριν την μεγάλη επιστροφή της στο GNTM 5, την οποία το τηλεοπτικό κοινό περιμένει πως και πως, μιας και ο ρόλος και η παρουσία της ήταν καθοριστική για το ριάλιτι, η Βίκυ Καγιά το πρωί της Τρίτης 6/9 έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και μίλησε για όλους και όλα!

«Είναι η έβδομη χρονιά στο Shopping Star και στις έβδομες χρονιές υπάρχει φαγούρα. Το GNTM είναι όλο διαφορετικό, έχει αλλάξει από τη ρίζα του. Η δική μου γνώμη είναι ότι η Σοφία Χατζηπαντελή είναι μια σταρ, είναι global το φαινόμενο. Εγώ προτείνω πάρα πολύ κόσμο, αλλά δεν μπορώ να επιβάλω κάποιον αν δεν κάνει καλά τη δουλειά του»

«Δεν θα μου λείψουνε, όπως και εγώ δεν τους λείπω» είπε χαρακτηριστικά για ορισμένους πρώην συνεργάτες της, ωστόσο αποκάλυψε πως με τον Άγγελο Μπράτη έχει επικοινωνία.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έκτακτες εξελίξεις με το GNTM 5 - Έγινε γνωστό πως...

Αποκλειστικό: Στα γυρίσματα του GNTM 5 - «Σπαρταριστό» παρασκήνιο από το ριάλιτι μόδας

TAGS