Από TV24 Team

To «Σόι Σου» αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες των τελευταίων χρόνων. Η σειρά του ALPHA έχει βασιστεί στο ξένο φορμάτ «Your Family or Mine» και παίχτηκε για συνολικά 5 κύκλους στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η βασική υπόθεση της σειράς περιστρεφόταν γύρω από δύο πρόσωπα. Η Λυδία και ο Σάββας είναι παντρεμένοι περίπου δέκα χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο κόρες, τη Σάντρα και τη Χαρά. Κάθε Κυριακή πηγαίνουν για το κυριακάτικο τραπέζι είτε στο πατρικό του ενός, είτε του άλλου και μας δείχνουν την καθημερινότητά τους η οποία κυλά κάθε φορά πάνω σε ένα διαφορετικό θέμα γεμάτο προβλήματα.

Επίσης, σε μεγάλες γιορτές ή ειδικές περιστάσεις, τα δύο σόγια συναντιούνται και τρώνε όλοι μαζί. Κάθε τραπέζι είναι ξεχωριστό αλλά σε κανένα από αυτά δεν λείπουν οι παρεξηγήσεις και οι τσακωμοί, αλλά ούτε το γέλιο και οι χαρές. Παρά τις καθημερινές εντάσεις της οικογένειας τούς συνδέει κάτι κοινό, η αγάπη. Αν και τσακώνονται, όλοι αγαπάνε ο ένας τον άλλο.

Ένας από τους χαρακτήρες που έκανε μεγάλη αίσθηση στο κοινό ωστόσο ήταν η «Μπέλα». Είναι η μεγαλύτερη αδερφή της Λυδίας. Είναι ανύπαντρη κι εργάζεται σε ένα από τα κρεοπωλεία του πατέρα της. Τρέφει ανασφάλειες, είναι αναβλητική και δεν έχει καταφέρει να κατασταλάξει ως προς το τι θέλει από τη ζωή της. Τον ρόλο τον ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία, η Βίβιαν Κοντομάρη που έδωσε ένα δικό της χαρακτήρα στη σειρά.

Πώς είναι σήμερα και τι κάνει η Βίβιαν Κοντομάρη από το «Σόι Σου»

«Φέτος είμαι στην ΕΡΤ 1 και στη σειρά «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ». Στο δρόμο μου λένε πως έχω αλλάξει πολύ. Ο κόσμος, ειδικά μετά από μια τέτοια επιτυχία όπως είχαμε με το Σόι σου, ταυτίζεται με αυτήν την εικόνα. Του είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει και να σε δεχτεί σε κάτι άλλο. Μου λένε είσαι λίγο διαφορετική ε; Αλλά μου αρέσει », είχε πει στην πιο πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός και η αλλαγή πάνω της είναι πραγματικά φανερή (δείτε εδώ πώς είναι σήμερα και η Λίζα από το Λατρεμένοι μου Γείτονες).

Η Βίβιαν Κοντομάρη κατάφερε να χάσει πολλά κιλά, ωστόσο διατήρησε το θετικό της χαμόγελο και της ζεστές εκφράσεις της. «Έχασα 12 κιλά σε περίπου 6 μήνες. Τα 5 πρώτα κιλά είναι δύσκολα. Όταν περάσεις τα 5 κιλά, αρχίζει και φαίνεται και λες θα συνεχίσω», είχε εξομολογηθεί.

View this post on Instagram

A post shared by Vivian Kontomari (@vivian_kontomari)

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έμεινε εκτός για ένα χρόνο και έζησε το όνειρο - Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η Κυριακή Κατσογρεσάκη από τη Φάρμα

Το κοινό τη λάτρεψε ως «Λίλιαν» στη Μαρία την Άσχημη - Παραμένει κούκλα σήμερα η Άριελ Κωνσταντινίδη