Από Ελένη Μήτση

Είναι γνωστό πως πριν από τους πετυχημένους κύκλους του GNTM, στην ελληνική τηλεόραση προβαλλόταν με πολύ μεγάλη επιτυχία το Next top model και μάλιστα μέσα από τον διαγωνισμό είχαν βγει μοντέλα, που έκαναν καριέρα στον χώρο.

Το σημερινό παιχνίδι είναι πολύ απαιτητικό σε σημείο να γίνονται και καταγγελίες, όμως και η Ευαγγελία Κουταλίδου, που είχαμε γνωρίσει στο ANT1 πριν από 12 χρόνια είχε έρθει αντιμέτωπη με δύσκολες συνθήκες. Η γυναίκα έκανε αρκετές δουλείες, όμως σήμερα είναι μια γλυκιά μανούλα, που μέσα από αναρτήσεις της στο instagram δείχνει πόσο απολαμβάνει το ρόλο της αυτό.

Η Ευαγγελία Κουταλίδου 12 χρόνια μετά το Next top model

Κουταλίδου GNTM
Πηγή φωτογραφία: euaggeliak - Instagram

Εντελώς αλλαγμένη και η Άννα Τσακουρίδου του GNTM

Την Άννα Τσακουρίδου τη γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM, εκεί όπου είχε εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή με την εμφάνισή της και με το εντυπωσιακό βλέμμα της. Άνετα πέρασε στο σπίτι και μάλιστα σημείωσε μία εντυπωσιακή πορεία στο παιχνίδι.

Μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει στον τελικό του ριάλιτι μοντέλων ωστόσο είναι σίγουρο πως η Άννα Τσακουρίδου είναι μία από τις παίκτριες που έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη των φανατικών τηλεθεατών.

Όπως έγινε και με την Έλντα ,έτσι και με την Τσακουρίδου, σήμερα η εικόνα της είναι πολύ διαφορετική από αυτή που είχαμε συνηθίσει στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα έχει πάρει τη μεγάλη απόφαση να κόψει τα μακριά μαλλιά της και έτσι έχει υιοθετήσει ένα κοντό καρέ. Μάλιστα άλλαξε και το χρώμα των μαλλιών της και από το καστανό πήγε στο τζίντζερ με έντονους τόνους του πορτοκαλί.

Η Άννα Τσακουρίδου συνεχίζει να ασχολείται με το μόντελινγκ ενώ ενεργά ασχολείται και με τον χορό που ήταν και το βασικό της επάγγελμα πριν τη γνωρίσουμε στο GNTM.

Άννα Τσακουρίδου πορτοκαλί μαλλιά

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ξανθιά και πολλά κιλά μείον - Μία άλλη σήμερα η Ντένια από το πρώτο Next Top Model

GNTM - Οριστικό: Αυτά είναι τα 4 πρόσωπα της κριτικής επιτροπής - Καγιά, Καράβας και...