Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Την Ντένια Αγαλιανού τη γνωρίσαμε μέσα από την πρώτη σεζόν του Next Top Model, όταν ακόμα αυτό παιζόταν μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Στο παιχνίδι η Ντένια ήταν μία από τις πιο πολυσυζητημένες παρουσίες, ωστόσο μετά χάθηκε από τα δρώμενα της ελληνικής showbiz.

Όταν μπήκε στο παιχνίδι ήταν κοντά στα 18. Ένα μικρό κορίτσι με καταγωγή από τη Ζάκυνθο, που είχε δεχθεί αρκετά σκληρά σχόλια μέσα από τη συμμετοχή της στο Next Tio Model, ενώ μία καταγγελία για την παραγωγή υπήρξε φέτος από μία διαγωνιζόμενη που κόπηκε στις οντισιόν (δείτε εδώ τι είπε).

Σήμερα η Ντένια κάνει μία πολύ διαφορετική ζωή. Στα 31 της πλέον, έχει φύγει από την Ελλάδα και έχει εγκατασταθεί μόνιμα στο Μεξικό όπου και εργάζεται ως ηθοποιός. Μάλιστα μεγάλη αλλαγή έχει και η εμφάνισή της αφού πλέον είναι κατάξανθη και έχει χάσει πολλά κιλά.

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Ντένιας από το Next Top Model

«Όταν ήμουν στο Next Top Model ούτε καν το φανταζόμουν ότι θα άλλαζε έτσι η ζωή μου. Όταν περνούσα από τα τρία πιο δύσκολα χρόνια της ζωής μου, που ήμουν σε αυτήν τη φάση της αλλαγής, ήμουν μόνη εντελώς σε ξένη χώρα, ξεκίνησα από το μηδέν, δεν μιλούσα ισπανικά, μπήκα σε μια δραματική σχολή με τόσο ανταγωνισμό, μετά κέρδισα υποτροφία, βραβεύτηκα ως καλύτερη ηθοποιός στην πρώτη μου παράσταση στο θέατρο, ένα έργο του Τένεσι Ουίλιαμς κι εκεί ξεκίνησαν όλα.

Ήξερα ότι θα γίνω ηθοποιός κάποια στιγμή στη ζωή μου, δεν το περίμενα ότι θα έφτανα έως εδώ -και ότι θα μιλούσα ισπανικά καλύτερα από ελληνικά.

Δεν φανταζόμουν ότι θα μιλάω πέντε γλώσσες κι ότι θα είχα τέσσερα πτυχία στα 25 μου», είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της.

Η καριέρα της στο Μεξικό έχει εκτοξευθεί αφού πλέον πρωταγωνιστεί σε πολύ γνωστή σειρά και δε συμμετέχει απλά σαν guest χαρακτήρας. Μάλιστα, η σειρά «El Dragon» στην οποία έχει βασικό ρόλο, προβάλλεται και μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.

Ντένια Αγαλιανού Μεξικό

Ντένια Αγαλιανού σώμα
Ντένια Αγαλιανού αλλαγή

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έμεινε εκτός για ένα χρόνο και έζησε το όνειρο - Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η Κυριακή Κατσογρεσάκη από τη Φάρμα

Το κοινό τη λάτρεψε ως «Λίλιαν» στη Μαρία την Άσχημη - Παραμένει κούκλα σήμερα η Άριελ Κωνσταντινίδη