Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πριν δύο εβδομάδες, ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Ζενεβιέβ Μαζαρί με τα εννέα ζευγάρια του Asia Express (δείτε εδώ ποια είναι) έφυγαν από την Ελλάδα με σκοπό και στόχο να δημιουργήσουν το πιο ανατρεπτικό ταξιδιωτικό ριάλιτι όλων των εποχών. Αν κρίνουμε από τις πρώτες λήψεις των δύο παρουσιαστών, σίγουρα τα έχουν καταφέρει.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Ζενεβιέβ Μαζαρί, εδώ και μέρες βρίσκονται στην Ασία για τα γυρίσματα του «Asia Express» που θα προβληθεί το ερχόμενο φθινόπωρο από το STAR, όμως και οι δύο είναι τόσο ενθουσιασμένοι από το πρότζεκτ αυτό που δεν σταματούν να ανεβάζουν φωτογραφίες τους στα μέσα δικτύωσης.

Asia Express γυρίσματα

Τόσο από τα απαιτητικά γυρίσματα όσο και από τις στιγμές ανάπαυλας που έχουν στη διάθεσή τους. Ο Πέτρος είναι αυτός που θα παρουσιάζει τις δοκιμασίες των παικτών και θα τους εξηγεί τι πρέπει να κάνουν, ενώ η Ζενεβιέβ με τη σειρά της θα είναι συνέχεια στο πλευρό τους καθοδηγώντας τους ώστε να φτάσουν στον στόχο τους το συντομότερο δυνατό.

Μακριά από την πατρίδα τους για χάρη του Asia Express Πολυχρονίδης και Μαζαρί

Οι παρουσιαστές μπορεί να ζουν το τελευταίο διάστημα μακριά από τις οικογένειές τους, ωστόσο όμως δεν μετανιώνουν ούτε για μια στιγμή για την απόφασή τους να ζήσουν αυτή τη μεγαλειώδη εμπειρία. Το «Asia Express» για εκείνους δεν είναι απλά μια δουλειά αλλά ένας τρόπος για να γνωρίσουν τη μεγαλύτερη από τις επτά ηπείρους του κόσμου. Εξού και οι συνεχείς δημοσιεύσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Asia Express backstage

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης δεν σταματά να συνομιλεί με τον λαό της Ασίας και να ενημερώνεται για τις συνήθειές τους, ενώ η Ζενεβιέβ αρέσκεται στο να ανακαλύπτει μοναδικά μέρη τη στιγμή που τα ζευγάρια παλεύουν για την πρωτιά.

Μοναδικής ομορφιάς δάση, διαδρομές στην πόλη γεμάτες αρώματα και χρώματα, επιβλητικά σημεία της Ασίας έχουν ήδη γίνει οι αγαπημένες γωνιές της παρουσιάστριας που μοιράζεται με το τηλεοπτικό κοινό που την ακολουθεί. Ωστόσο σιγή ιχθύος τηρείται σε ό,τι αφορά στις επιδόσεις των παικτών που καλούνται να επιβιώσουν με λίγα χρήματα. Κανείς δεν γνωρίζει τις κινήσεις τους ή μάλλον κανείς δεν μπορεί να ανακαλύψει ποιοι από αυτούς έχουν γυρίσει στην Ελλάδα και κατά συνέπεια έχουν αποκλειστεί από τη μεγάλη περιπέτεια του STAR. Η συνέχεια επί της οθόνης.

Ζενεβιέβ Μαζαρί Asia Express

Ο Πέτρος γιόρτασε τα 44 γενέθλιά του σε άλλη ήπειρο!

Μπορεί να ήταν μακριά από την αγαπημένη του οικογένεια, όμως ο Πέτρος Πολυχρονίδης γιόρτασε με τον πιο ξεχωριστό τρόπο τα 44ά γενέθλιά του. Εκατό παιδιά από ένα νηπιαγωγείο στο Λάος, χωρίς να τον γνωρίζουν και με τη μυστική καθοδήγηση της παραγωγής του «Asia Express», του τραγούδησαν το «Happy birthday» και τον έκαναν να βουρκώσει από τη συγκίνηση. Το 44 είναι, όπως τόνισε και ο ίδιος, ο τυχερός του αριθμός και σίγουρα δεν έχει κάτι να ευχηθεί αφού νιώθει έστω και από απόσταση την αγάπη των δικών του ανθρώπων και αυτό του είναι αρκετό ακόμα και για δύο ζωές.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express Spoiler: Οι πρώτες πληροφορίες για το ζευγάρι που νικάει

Επαναλήψεις, τηλεπαιχνίδια και ενημέρωση - Τα καλοκαιρινά προγράμματα των σταθμών