Ετοιμοι για αναχώρηση είναι οι συμμετέχοντες στο νέο ταξιδιωτικό ριάλιτι του STAR, Asia Expess που θ’ αρχίσει γυρίσματα μετά το Πάσχα, προκειμένου το πρότζεκτ να είναι έτοιμο στην αρχή της επόμενης σεζόν, όπως διαβάζουμε στο νέο τεύχος Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα αύριο (28/4). Και ποιοι είναι αυτοί; Υπομονή και θα σας τα πούμε όλα!

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Εννέα ζευγάρια ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους και προσεχώς αναχωρούν για τη μεγάλη περιπέτεια στο νέο ταξιδιωτικό ριάλιτι του STAR «Asia Express». Το TiVi Σίριαλ σας αποκαλύπτει τα πάντα για το νέο πρόγραμμα που θα κάνει πρεμιέρα τη νέα σεζόν και για τους συμμετέχοντες που είναι με το ένα πόδι... στο τηλεοπτικό βαγόνι.

Υστερα από το «Globetrotters», το κανάλι της Κηφισιάς εξασφάλισε τα δικαιώματα του διεθνούς τηλεοπτικού προγράμματος «Asia Express» που σημειώνει επιτυχία σε περισσότερες από 12 χώρες και θα δούμε στις οθόνες μας από τον Σεπτέμβριο.

Εννέα ζευγάρια θα έχουν την τεράστια πρόκληση να διασχίσουν τέσσερις χώρες της Ασίας Βιετνάμ, Λάος, Καμπότζη και Ταϊλάνδη, on the road, με ένα μόλις ευρώ την ημέρα, τεράστια θέληση κι απέραντη ευρηματικότητα διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ! Φίλοι; Σύντροφοι; Συνάδελφοι; Συγγενείς; Ο,τι κι αν τους ενώνει, σίγουρα πρέπει να είναι πολύ δυνατό για να γράψουν μαζί χιλιόμετρα στον δρόμο και να μοιραστούν πρωτόγνωρες εμπειρίες ζωής.

Θα κάνουν διαδρομές που δεν υπάρχουν σε κανέναν ταξιδιωτικό οδηγό. Θα συνδεθούν με τους ντόπιους, την κουλτούρα τους και την καθημερινότητά τους. Θα συντονιστούν με τον παλμό της πραγματικής ζωής και θα γευτούν μια άλλη Ασία, που δύσκολα θα καταφέρει να γνωρίσει ένας απλός τουρίστας. Την παρουσίαση θα αναλάβει φυσικά ο Πέτρος Πολυχρονίδης ο οποίος έχει προτέρα εμπειρία από το «Globetrotters» (δείτε εδώ γιατί είπε όχι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη).

Αυτή τη φορά αποφάσισε να ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα και να διασχίσει την αχανή ήπειρο! Με το κέφι και το χιούμορ που τον διακρίνει, θα υποδέχεται τα ζευγάρια των παικτών και θα τους δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες για τις «επικίνδυνες» αποστολές που θα αναλάβουν να διεκπεραιώσουν. Συμπαρουσιάστρια, αναλαμβάνοντας τον πρωτότυπο ρόλο της ταξιδιώτισσας και εξερευνήτριας, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, που θα μας γνωρίσει, με την πιο «ζεν» διάθεση, κάθε γωνιά της μαγευτικής και μυστηριώδους Ασίας, με λεπτομέρειες που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε!

Τα ζευγάρια του Asia Express

Συζητήσεις επί συζητήσεων είχε το προηγούμενο διάστημα η παραγωγή με πολλούς celebrities προκειμένου να καταλήξει στα άτομα εκείνα που θα συμμετάσχουν στο νέο φιλόδοξο πρόγραμμα. Και κύβος ερρίφθη. Ποια ζευγάρια λοιπόν θα κάνουν το πνεύμα του «Asian Express» τρόπο ζωής, θα αφεθούν στη γοητεία του απρόβλεπτου και θα παρακάμψουν τις προκλήσεις;

  • Γιώργος Μαυρίδης - Κρίστη Καθάργια (ζευγάρι)
  • Χριστίνα Παππά - Δημήτρης Παππάς (μαμά-γιος)
  • Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση (ζευγάρι)
  • Χρήστος Ζώτος - Στέλιος Λεγάκης (φίλοι)
  • Κωνσταντίνος Βασάλος - Φίλιππος Ιωάννου/Fipster (φίλοι)
  • Χριστίνα Κολέτσα - Maria Maroulis (φίλες)
  • Θεοδώρα Ρασέλ - Κλόντια Ρασέλ (μαμά-κόρη)
  • Βιβή Μπασινά - Κατερίνα Καλίνογλου/Kat Kat (φίλες)
  • Νάσος Γαλακτερός - Παύλος Γαλακτερός (μπαμπάς-γιος)

Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το παιχνίδι όλα θα κρίνονται, όλα θα αλλάζουν και όλα μπορούν να ανατραπούν. Για παίκτες και θεατές η αδρεναλίνη είναι ο τρίτος συνταξιδιώτης. Κάθε εβδομάδα ένα ζευγάρι θα «αποβιβάζεται» από το «Asian Express» και θα επιστρέφει πιο πλούσιο σε εμπειρίες και αυτογνωσία.