Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πριν καν προλάβει να προβληθεί το Asia Express, έχουν κυκλοφορήσει οι πρώτες πληροφορίες για το ζευγάρι που καταφέρνει να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης με την πολυπόθητη νίκη.

Τα ζευγάρια στην αρχή ήταν τα εξής:

Ωστόσο, Μαυρίκιος και Ιλάειρα αποχώρησαν (δείτε εδώ το λόγο) με αποτέλεσμα να υπάρξουν αλλαγές στα ζευγάρια. Επίσης όπως έγινε γνωστό η Χριστίνα Παππά με τον γιο της Δημήτρη έχουν αποχωρήσει, όπως επίσης και ο Στέλιος Λεγάκης με τον Χρήστο Ζώτο.

Ποιο ζευγάρι κερδίζει το Asia Express

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το ζευγάρι Χριστίνα Κολέτσα – Maria Maroulis θα καταφέρουν να κερδίσουν το παιχνίδι.

Τι θα δούμε στο Asia Express

Υστερα από το «Globetrotters», το κανάλι της Κηφισιάς εξασφάλισε τα δικαιώματα του διεθνούς τηλεοπτικού προγράμματος «Asia Express» που σημειώνει επιτυχία σε περισσότερες από 12 χώρες και θα δούμε στις οθόνες μας από τον Σεπτέμβριο.

Εννέα ζευγάρια θα έχουν την τεράστια πρόκληση να διασχίσουν τέσσερις χώρες της Ασίας Βιετνάμ, Λάος, Καμπότζη και Ταϊλάνδη, on the road, με ένα μόλις ευρώ την ημέρα, τεράστια θέληση κι απέραντη ευρηματικότητα διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ! Φίλοι; Σύντροφοι; Συνάδελφοι; Συγγενείς; Ο,τι κι αν τους ενώνει, σίγουρα πρέπει να είναι πολύ δυνατό για να γράψουν μαζί χιλιόμετρα στον δρόμο και να μοιραστούν πρωτόγνωρες εμπειρίες ζωής.

Θα κάνουν διαδρομές που δεν υπάρχουν σε κανέναν ταξιδιωτικό οδηγό. Θα συνδεθούν με τους ντόπιους, την κουλτούρα τους και την καθημερινότητά τους. Θα συντονιστούν με τον παλμό της πραγματικής ζωής και θα γευτούν μια άλλη Ασία, που δύσκολα θα καταφέρει να γνωρίσει ένας απλός τουρίστας. Την παρουσίαση θα αναλάβει φυσικά ο Πέτρος Πολυχρονίδης ο οποίος έχει προτέρα εμπειρία από το «Globetrotters» (δείτε εδώ γιατί είπε όχι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εκτός ALPHA και σήμερα (14/6) ο Σασμός - Τι συμβαίνει;

Αγωνία πριν το 4o live του X-Factor - Ποιος θα αποχωρήσει;