Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγο μετά την αποκάλυψη πως θα είναι η τέταρτη κριτής του GNTM 5, η Σοφία Χατζηπαντελή παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast At Star και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον μεγάλο ενθουσιασμό που αισθάνεται για τη νέα αυτή αρχή που θα κάνει.

Το μοντέλο αποκάλυψε μάλιστα πως δε θέλει να βρει την πιο όμορφη και την πιο αδύνατη κοπέλα, αλλά το πρόσωπο που θα κάνει το κοινό να πει ότι μπορεί να γίνει σαν κι αυτή.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Χατζηπαντελή για το GNTM 5

«Ευχαριστώ πολύ που μ’ έχετε εδώ, νιώθω μεγάλη τιμή που βρίσκομαι σε αυτήν τη θέση με τη Βίκυ, τον Γιώργο και τον Τάσο, όλοι επιλέγουμε το μελλοντικό είδωλο. Όλοι με τον τρόπο τους έχουν αλλάξει τη μόδα στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, πιστεύω κι εγώ το ίδιο και θέλουμε να βρούμε το επόμενο άτομο που θα το κάνει. Σήμερα ήταν συναρπαστικά, μ’αρέσει πολύ αυτός ο ενθουσιασμός, ήμασταν λίγο αγχωμένοι, αλλά πιστεύω θα γίνεται καλύτερο μέρα με τη μέρα.

Θέλω να δω κάποιον που να μην τον ξεχάσω βγαίνοντας από το δωμάτιο. Αυτόν αναζητώ, κάποιον που να μπορεί ο κόσμος να ταυτιστεί. Το θέμα δεν είναι να είσαι όμορφος, ψηλός και πολύ αδύνατος σαν μοντέλο, αλλά να είσαι κάτι που όταν το δει κάποιος στο περιοδικό να πει “μπορώ να γίνω έτσι, νιώθω πως με αντιπροσωπεύουν”. Θέλουμε περισσότερη αντιπροσώπευση, θέλουμε να δείξουμε ότι οι γυναίκες υπάρχουν στη βιομηχανία της μόδας και είναι πολύ δυνατές», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Χατζηπαντελή.

Το βιογραφικό της

Οι αλλαγές στον νέο κύκλο του GNTM είναι ριζικές. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες, η Σοφία Χατζηπαντελή αποτελεί το τέταρτο μέλος που θα έρθει να συμπληρώσει την κριτική επιτροπή του ριάλιτι μαζί με τη Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου.

Πρόκειται για ένα μοντέλο με μεγάλες συνεργασίες με κορυφαίους οίκους μόδας. Παρόλο που είναι μόλις 25 ετών, συνεργάζεται με δύο διάσημα πρακτορεία του εξωτερικού, το Premier Model Management και το MUSE NYC και μετρά πολλές φωτογραφίσεις και καμπάνιες που θα ζήλευε το κάθε μοντέλο.

GNTM Σοφία Χατζηπαντελή

Η Σοφία Χατζηπαντελή έχε σπουδάσει μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Maryland και αποτελεί ένα από τα πιο inspiring μοντέλα της γενιάς της καθώς μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προσπαθεί να προωθήσει το το κίνημα Unibrowmovement, το οποίο υποστηρίζει ακράδαντα.

Το νεαρό μοντέλο, έχει εμφανιστεί σε περισσότερα από 50 διάσημα περιοδικά μόδας παγκοσμίως, όπως τα Vogue, New York Times, Vanity Fair, Elle και Harpers Bazaar, ενώ φυσικά έχει συνεργαστεί με τη Chanel και τη Fenty Beauty.

«Δεν το κάνω όλο αυτό για να πείσω τον κόσμο να συμπαθήσει τα φρύδια μου. Περισσότερο το κάνω για να δείξω ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του έχοντας μια προτίμηση. Προσωπικά, πιστεύω ότι φαίνομαι πιο ωραία έτσι. Υπάρχουν άνθρωποι που διαφωνούν, αλλά είμαι απόλυτα κουλ με αυτό», είπε πει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η ίδια αποτελεί ένα σύγχρονο μοντέλο που ασχολείται ενεργά και με τα social media. Δεν είναι τυχαίο ότι αν κάνει κανείς μία βόλτα στο Instagram της θα παρατηρήσει ότι έχει πάνω από 460.000 ακόλουθους, ενώ κάθε της ανάρτηση γίνεται απλά ανάρπαστη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είναι πολύ συγκινητικό...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Βίκυς Καγιά για την κριτική επιτροπή του GNTM 5

Πασίγνωστη σχεδιάστρια έκανε δοκιμαστικό για το GNTM - «Με πρότεινε η Βίκυ Καγιά»