Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Οι αλλαγές στον νέο κύκλο του GNTM είναι ριζικές. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες, η Σοφία Χατζηπαντελή αποτελεί το τέταρτο μέλος που θα έρθει να συμπληρώσει την κριτική επιτροπή του ριάλιτι μαζί με τη Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου.

Πρόκειται για ένα μοντέλο με μεγάλες συνεργασίες με κορυφαίους οίκους μόδας. Παρόλο που είναι μόλις 25 ετών, συνεργάζεται με δύο διάσημα πρακτορεία του εξωτερικού, το Premier Model Management και το MUSE NYC και μετρά πολλές φωτογραφίσεις και καμπάνιες που θα ζήλευε το κάθε μοντέλο.

GNTM Σοφία Χατζηπαντελή

Λίγα λόγια για τη Σοφία Χατζηπαντελή

Η Σοφία Χατζηπαντελή έχε σπουδάσει μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Maryland και αποτελεί ένα από τα πιο inspiring μοντέλα της γενιάς της καθώς μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προσπαθεί να προωθήσει το το κίνημα Unibrowmovement, το οποίο υποστηρίζει ακράδαντα.

Το νεαρό μοντέλο, έχει εμφανιστεί σε περισσότερα από 50 διάσημα περιοδικά μόδας παγκοσμίως, όπως τα Vogue, New York Times, Vanity Fair, Elle και Harpers Bazaar, ενώ φυσικά έχει συνεργαστεί με τη Chanel και τη Fenty Beauty.

«Δεν το κάνω όλο αυτό για να πείσω τον κόσμο να συμπαθήσει τα φρύδια μου. Περισσότερο το κάνω για να δείξω ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του έχοντας μια προτίμηση. Προσωπικά, πιστεύω ότι φαίνομαι πιο ωραία έτσι. Υπάρχουν άνθρωποι που διαφωνούν, αλλά είμαι απόλυτα κουλ με αυτό», είπε πει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η ίδια αποτελεί ένα σύγχρονο μοντέλο που ασχολείται ενεργά και με τα social media. Δεν είναι τυχαίο ότι αν κάνει κανείς μία βόλτα στο Instagram της θα παρατηρήσει ότι έχει πάνω από 460.000 ακόλουθους, ενώ κάθε της ανάρτηση γίνεται απλά ανάρπαστη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πασίγνωστη σχεδιάστρια έκανε δοκιμαστικό για το GNTM - «Με πρότεινε η Βίκυ Καγιά»

MasterChef 6 - αποκλειστικό: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής! Παίρνει το έπαθλο και τα 50.000 ευρώ