Η αντίστροφη μέτρηση για τον νέο κύκλο του GNTM έχει ξεκινήσει. Εδώ και λίγες μέρες προβάλλεται το trailer της πέμπτης σεζόν (δείτε το εδώ), ενώ πλέον είναι σίγουρο πως η Βίκυ Καγιά θα επιστρέψει στην κριτική επιτροπή του show.

Όπως έχει γίνει γνωστό, πλέον το GNTM δε θα έχει αγόρια και κορίτσια αλλά γυναίκες ηλικίας 18-88 ετών. Όσο για τη Βίκυ Καγιά, η παρουσιάστρια τα βρήκε με την παραγωγή και έτσι θα υπάρξει διακοπή των γυρισμάτων το καλοκαίρι προκειμένου να έχει χρόνο να περάσει με την οικογένειά της.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποια άλλα πρόσωπα θα στελεχώσουν την κριτική επιτροπή, αν και φαίνεται πως θα λείπουν τόσο ο Δημήτρης Σκουλός όσο και η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Τι θα γίνει στο GNTM 5 με τη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου και την εκπομπή Happy Day, η Βίκυ Καγιά έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται πάνω στο concept, ενώ δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο επιστροφής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Όλο το πρότζεκτ επισπεύδεται, καθώς ο στόχος που τέθηκε είναι τα γυρίσματα να ξεκινήσουν αμέσως μετά το Πάσχα.

Ο νέος ρόλος του Γιώργου Καράβα

Ο Γιώργος Καράβας, κατά την απουσία της Βίκυς Καγιά στον τελευταίο κύκλο του ριάλιτι, ανέλαβε την παρουσίαση του live σκέλους του τελικού, αποσπώντας θετικά σχόλια. Η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από άλλα κανάλια, που τον προσέγγισαν με προτάσεις συνεργασίας.

Ο Γιώργος Καράβας βρέθηκε συγκεκριμένα και στο ραντάρ του MEGA, όταν στις αρχές του έτους το κανάλι ήταν σε φάση αναζήτησης προσώπου για την στελέχωση ψυχαγωγικού πρότζεκτ. Λίγο μετά τη λήξη του GNTM, το MEGA φέρεται να τον προσέγγισε για να του προτείνει την παρουσίαση του X-Factor.

Οι συζητήσεις δεν προχώρησαν και ο Γιώργος Καράβας παρέμεινε στο STAR. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα επιστρέψει στο ριάλιτι μοντέλων με αναβαθμισμένο ρόλο, καθώς είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθεί σε μια από τις θέσεις της κριτικής επιτροπής, ανατρέποντας την έως τώρα σύνθεσή της.