Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καλεσμένη στην εκπομπή Love it βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (13/5) η Σοφιάννα Αβραμάκη, λίγο καιρό μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Άρη Σοϊλέδη, τη φιλία της με την Ασημίνα καθώς και για τις φήμες που διέδωσε ο Εμμανουήλ.

Συγκεκριμένα, εξήγησε πως όλη αυτή η ιστορία που δημιουργήθηκε, έθιξε τον Άρη, την ίδια και την οικογένειά της, ενώ απάντησε και στην ανάρτηση που έκανε για εκείνη ο Χρήστος Δάντης.

Η εξομολόγηση της Σοφιάννας για όλα όσα έγιναν στο Survivor

«Την πρώτη μέρα που έφτασα στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή μου, έπαιζε Survivor όταν γύρισα σπίτι και όταν το είδα αισθάνθηκα πολύ περίεργα, στεναχωρήθηκα και είπα στη μαμά μου να αλλάξει κανάλι, γιατί εγώ ήθελα ακόμη να βρίσκομαι στο παιχνίδι.

Με τον Τάκη είχα φτάσει στα όριά μου. Δεν μετανιώνω όμως, γιατί θεωρώ ότι αυτά τα ειλικρινή ξεσπάσματά μου, φανέρωναν και όλο αυτό που βιώνουμε εκεί μέσα.

Στο σκηνικό με τον Τάκη, δεν αναιρώ τα όσα είπα. Ο Τάκης μου μίλησε για τα ψυχολογικά μου, άρχισε να λέει ότι είμαι άχρηστη, έλεγε ότι φέρνω ήττες επειδή έχω ψυχολογικά. Ο Τάκης ήξερε πολύ καλά να χειρίζεται τις καταστάσεις αλλά σας πληροφορώ ότι σε στιγμές που δεν καταγραφόμασταν ο Τάκης ήταν 10 φορές πιο απειλητικός από εμάς. Σε εμένα δεν το έκανε τόσο συχνά, γιατί μάλλον δεν τον έπαιρνε. Θεωρώ ότι έχει εκθέσει τον εαυτό σε αρκετά μεγάλο βαθμό.

Όταν μάθαμε για όσα έλεγε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στις συνεντεύξεις του, πέσαμε από τα σύννεφά, εγώ δεν πίστευα ότι κάποιος θα θίξει αυτό το θέμα, ειδικά όταν μέσα σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και ένας άνθρωπος ο οποίος ετοιμάζεται για γάμο. Και για εμένα όμως, δεν ήταν λιγότερη η ευθύνη, με έθιξε πάρα πολύ αυτό.

Κάποια στιγμή μετά από έναν αγώνα ο Άρης είχε χαθεί και μάζεψα όλη την ομάδα και τους είπα πως κάποιοι έχουν μιλήσει για εμένα και τον Άρη. Τους ρώτησα αν έχουν δει κάτι πονηρό ανάμεσά μας και είπαν όλοι όχι. Μόνο ο Κωνσταντίνος το παραδέχτηκε. Η οικογένεια μου το πήρε πολύ σοβαρά όλο αυτό που έγινε», είπε αρχικά.

Σχετικά με τη σχέση της με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Σοφιάννα Αβραμάκη εξήγησε: «Καταλαβαίνω ότι η παραδοχή της Ασημίνας για τις φήμες του φλερτ μου με τον Άρη, έχει άλλη βαρύτητα από τη στιγμή που ήμασταν τόσο κοντά. Δεν γνώριζα αυτά που είχε πει η Ασημίνα και στενοχωρήθηκα πολύ όταν τα είδα. Υπήρξαμε στήριγμα η μία για την άλλη και άλλαξαν τόσο πολύ τα πράγματα που αναρωτιέσαι υπήρξαμε φίλες; Ξέρει πολλά προσωπικά μου και προτίμησε να πει κάποια ψέματα που δεν θεωρώ ότι την τιμά να λέει ψέματα».

Τέλος αναφέρθηκε στην ανάρτηση πουέκανε για εκείνη ο Χρήστος Δάντης: «Πρόλαβαν να μου το στείλουν πάρα πολλοί. Δε μου άρεσε η λέξη που χρησιμοποίησε. Το να αποκαλείς έναν άνθρωπο ουρά είναι πάρα πολύ άσχημο. Παρόλα αυτά θεωρώ πως στήριξε με τον τρόπο του την αγαπημένη του. Ίσως με έναν αθέμιτο τρόπο. Αλλά οκ, αν αισθάνεται ο ίδιος καλά με τον εαυτό του, καλώς έκανε και έπραξε έτσι. Εγώ σέβομαι πάρα πολύ και το όνομα του και την καριέρα του. Πάρα πολύ μου είπαν γιατί δεν ανέβασα κάτι και δεν το σχολίασα. Τον Άρη τον στηρίζω γιατί τον πολεμούν. Δεν είναι ο μόνος που έχει παρανομήσει. Αυτό σας το λέω πάρα πολύ μπέσα».

Συναντήθηκαν Αντωνά και Σοφιάνα - Οι συζητήσεις για τον Σοϊλέδη

Τις τελευταίες εβδομάδες ακούστηκαν πολλά για τη Σοφιάννα Αβραμάκη και την υποτιθέμενη σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη. Η ίδια απάντησε στις φήμες μετά τη συνάντησή της με την Μαρία Αντωνά, λίγες μέρες μετά την επιστροφή της από το Survivor 5.

Τι κι αν αποχώρησε από το Survivor, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ συνεχίζει και λέει για το φλερτ της με τον Σοϊλέδη (δείτε εδώ τις τελευταίες δηλώσεις του).

«Τελικά βάλαμε καφέ και τα είπαμε», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Σοφιάννα, πετώντας ξεκάθαρα σπόντα στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ ο οποίος έλεγε «φτιάξε καφέ να στα πω καλύτερα» και αναφερόταν στον Άρη Σοϊλέδη και εκείνη.

Σοφιάνα Αβραμάκη Μαρία Αντωνά

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εκτάκτως εκτός ΣΚΑΪ το Survivor 5 το Σάββατο (14/5) - Τι συνέβη

Survivor 5: Έφτασε στην Ελλάδα ο Γιώργος Κατσαούνης - Το απρόοπτο στο αερδρόμιο