Ο Χρήστος Δάντης από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε το Survivor 5 και αποκαλύφθηκε η σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, ασχολείται ενεργά με το ριάλιτι, ενώ σχολιάζει τις εξελίξεις μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή τη φορά λοιπόν ο τραγουδιστής αποφάσισε να σχολιάσει μία ανάρτηση που έκανε στο Instagram της η Σοφιάνα, στην οποία υποστηρίζει τον Άρη, παρόλο που αυτή την εβδομάδα είναι μαζί του υποψήφια και η Ασημίνα (δείτε εδώ ποιοι είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι) η οποία υποτίθεται πως για πολλούς μήνες ήταν ο πιο κοντινός της άνθρωπος στο παιχνίδι.

Ο Χρήστος Δάντης «έκαψε» τη Σοφιάνα με μία ανάρτηση για το Survivor 5

«Η πέτρα έρχεται από κοντά Ασημίνα αλλά μην ανησυχείς... Οι «ουρές», «ουρές» μένουν», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Χρήστος Δάντης.

Χρήστος Δάντης Σοφιάνα Αβραμάκη

Η Σοφιάνα συναντήθηκε με την Αντωνά μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα

Τις τελευταίες εβδομάδες ακούστηκαν πολλά για τη Σοφιάννα Αβραμάκη και την υποτιθέμενη σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη. Η ίδια απάντησε στις φήμες μετά τη συνάντησή της με την Μαρία Αντωνά, λίγες μέρες μετά την επιστροφή της από το Survivor 5.

Τι κι αν αποχώρησε από το Survivor, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ συνεχίζει και λέει για το φλερτ της με τον Σοϊλέδη (δείτε εδώ τις τελευταίες δηλώσεις του).

«Τελικά βάλαμε καφέ και τα είπαμε», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Σοφιάννα, πετώντας ξεκάθαρα σπόντα στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ ο οποίος έλεγε «φτιάξε καφέ να στα πω καλύτερα» και αναφερόταν στον Άρη Σοϊλέδη και εκείνη.

Σοφιάνα Αβραμάκη Μαρία Αντωνά

Στο πλευρό της Αντωνά η Μπέττυ Μαγγίρα

Η Μαρία Αντωνά και η Σοφιάννα Αβραμάκη, μετά την αποχώρηση της δεύτερης από το Survivor 5, βγήκαν για ποτό και συζήτησαν μεταξύ τους όλα όσα συνέβησαν με εκείνη και τον Άρη Σοϊλέδη στο παιχνίδι και όσα συζητούνται όλο αυτό το διάστημα. Στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, την Δευτέρα 9/5, η σύντροφος του ποδοσφαιριστή αποκάλυψε την συζήτησή τους και εξέφρασε την άποψή της για τον χαρακτήρα της.

Η δημοσιογράφος δήλωσε πως η Σοφιάννα την προσέγγισε και το θεώρησε πολύ γλυκό εκ μέρους της και την ευχαριστεί, μάλιστα, γι' αυτή την κίνηση. Θεωρεί πως είναι απόλυτα ειλικρινής και εξήγησε πως και εκείνη ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση με την οικογένειά της σχετικά με τις φήμες, ενώ η πρώτη αισθάνεται δικαίωση για τον άνθρωπό της.

Έτσι, η Μπέττυ Μαγγίρα σηκώθηκε και αγκάλιασε την συνάδελφό της, καθώς, όπως ανέφερε, πέρασε αρκετά δύσκολα αυτό το διάστημα και το διαχειρίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

«Ήταν μια πολύ γλυκιά προσέγγιση από την ίδια. Νομίζω το λιγότερο που είχα να κάνω ήταν να απαντήσω θετικά σε αυτήν την πρόσκληση και την ευχαριστώ πολύ. Είναι ένα πολύ γλυκό παιδί που είπε τη δική της αλήθεια μέσα από τα μάτια της. Ήταν κι αυτή αρκετά ταραγμένη γιατί δεν μπορούσε να φανταστεί το μέγεθος της κατάστασης. "Ειλικρινά ούτε καν μου περνούσε από το μυαλό ότι έχει συμβεί όλο αυτό", μου είπε.

Είχε στεναχωρηθεί η οικογένειά της. Μου είπε ότι "ήταν πολύ δύσκολο και για μένα γιατί έπρεπε να απολογηθώ στην μητέρα μου και στον πατέρα μου". Δεν είναι ωραίο για το κορίτσι να την ρωτάνε συνέχεια για μένα. "Και στο αεροδρόμιο με ρωτούσαν μόνο για σένα", μου είπε.

Είναι ένα πολύ γλυκό παιδί. Νομίζω θα βγει και αυτή να τοποθετηθεί και θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Όλο αυτό από κάπου έχει αρχή, μέση κι ελπίζω να έχει και ένα τέλος», αποκάλυψε η σύντροφος του ποδοσφαιριστή.

«Να κάνω μια μεγάλη αγκαλιά το Μαράκι, γιατί ξέρω πόσο δύσκολα είχε περάσει και αυτό νομίζω ότι είναι μια δικαίωση για σένα και μπράβο σου γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς», επισήμανε η Μπέτυ Μαγγίρα.

«Για μένα η μεγαλύτερη δικαίωση είναι για τον άνθρωπό μου που είναι μέσα που δεν ξέρει τι συμβαίνει έξω. Ο Άρης Σοϊλέδης δεν είναι τέτοιο παιδί είναι πάρα πολύ γλυκό παιδί. Αν κάποιους πειράζει που βγαίνω και το λέω, λυπάμαι πάρα πολύ. Δεν θα μπορούσα να έχω άλλη στάση και να έχω αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή μου όλα αυτά τα χρόνια.

Τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι πολύ καλό και άξιο παιδί και θέλω και ο κόσμος να δει την αλήθεια και γιατί έγινε γύρω από τον Άρη όλο αυτό το έργο. Όποιος διοχέτευσε όλο αυτό το δηλητήριο θεωρώ ότι είναι τρομερά ανήθικο», κατέληξε η Μαρία Αντωνά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Κατσαούνης - Η ατάκα στο αεροδρόμιο που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

"Θέλω να πω ένα συγνώμη στον..." - Η πρώτη ανάρτηση του Κατσαούνη μετά την αποβολή του από το Survivor 5