Ο καυγάς του με τον Τάκη Καραγκούνια ήταν αρκετός για να αποβάλει τον Γιώργο Κατσαούνη από το Survivor 5 (δείτε εδώ την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού). Ο πρώην διαγωνιζόμενος του ριάλιτι επιβίωσης έφτασε πριν από μερικές ώρες στην Ελλάδα και μάλιστα δεν έλειψαν και τα απρόοπτα από την άφιξή του στο Ελ. Βενιζέλος.

Και μπορεί οι παίκτες του Survivor 5 να μην επιτρέπεται να μιλάνε στις κάμερες, ωστόσο ο Γιώργος Κατσαούνης αποφάσισε να κάνει τη διαφορά.

Επεισοδιακή η άφιξη του Γιώργου Κατσαούνη από το Survivor 5

Μιλώντας στους ανθρώπους της παραγωγής, ο Γιώργος Κατσαούνης είπε: «Δεν χρειάζονται βιασύνες. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Την έχασα την βαλίτσα μου ρε γαμ…το».

Στη συνέχεια, οι κάμερες τον πλησίασαν και εκείνος είπε: «Χαιρετίσματα στη Θεσσαλία και ευχαριστώ πολύ τον κόσμο! Σας αγαπάω και σας λατρεύω».

«Βία τέλος» - Τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά για την αποβολή του Κατσαούνη από το Survivor 5

Την απόφαση της παραγωγής να αποβάλλει από το Survivor 5 τον Γιώργο Κατσαούνη σχολίασε το μεσημέρι της Δευτέρας 9/5 ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του.

Ο παρουσιαστής λοιπόν είδε το απόσπασμα της ανακοίνωσης του Γιώργου Λιανού και είπε χαρακτηριστικά: «Μπράβο στην παραγωγή που καταδικάζει τη βία. Αλλά και ο Τάκης και ο Άρης… Ας μείνουμε στο καλό. Βία τέλος. Κανένα άλλο σοβαρό θέμα έχω;» ενώ για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ σχολίασε:

«Κοντεύει να διαλυθεί το νησί κι αυτός “φτιάξε καφέ να στα πω”. Σαν τις γιαγιάδες στα χωριά που κάθονται στα μπαλκόνια, αλλά με 12 κοιλιακούς. Θα μείνει αυτός στο τέλος. Που φτάσαμε; Να προτιμάμε τον Εμμανουήλ».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor 5: «Οι "ουρές", "ουρές" μένουν» - Ο Χρήστος Δάντησε «τελείωσε» την Σοφιάνα με μία ανάρτηση

Survivor: Συναντήθηκαν Αντωνά και Σοφιάνα - Οι συζητήσεις για τον Σοϊλέδη