Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Σε μία έκτακτη αλλαγή του προγράμματός του αποφάσισε να προχωρήσει ο ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό από το κανάλι του Φαλήρου, το Survivor 5 πρόκειται να μείνει εκτάκτως εκτός αέρα αυτό το Σάββατο (14/5).

Ο λόγος πίσω από αυτή την αλλαγή δεν είναι άλλος από το γεγονός πως το βράδυ του Σαββάτου (14/5) πρόκειται να προβληθεί ο μεγάλο τελικός του 66ου διαγωνισμού της Eurovision, στον οποίο η Ελλάδα έχει ήδη προκριθεί με μεγάλη άνεση.

Έτσι, ο ΣΚΑΪ πήρε την απόφαση να αφήσει για μία μέρα εκτός το Survivor καθώς κάθε χρόνο, ο τελικός της Eurovision μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και σημειώνει μέχρι και 60-70% τηλεθέαση, ποσοστό που δεν μπορεί να ανταγωνιστεί ούτε το Survivor αλλά ούτε και κανένα άλλο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Survivor εκτός ΣΚΑΪ

Πότε θα επιστρέψει το Survivor 5 στον ΣΚΑΪ

Ο σταθμός του Φαλήρου δεν έχασε χρόνο και αμέσως γνωστοποίησε πως το επεισόδιο της Κυριακής (15/5) πρόκειται να παίξει κανονικά, ενώ το επεισόδιο που χάνεται από το Σάββατο θα παίξει την επόμενη Πέμπτη (19/5).

Πότε τελειώνει το ριάλιτι επιβίωσης

Μπορεί το Survivor 5 να έλεγαν πως θα "σκίσει" σε νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο, όπως φαίνεται το γεγονός πως βλέπουμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια... δηλαδή τσακωμούς χωρίς λόγο, ψεύτικους έρωτες, αλλά και στημένους αγώνες.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, το τέλος θα έρθει πιο σύντομα από πέρυσι. Συγκεκριμένα, θα δούμε τον μεγάλο τελικό γύρω στις 25 Ιουνίου με αρχές Ιουλίου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor 5: Έφτασε στην Ελλάδα ο Γιώργος Κατσαούνης - Το απρόοπτο στο αερδρόμιο

Survivor 5: «Οι "ουρές", "ουρές" μένουν» - Ο Χρήστος Δάντησε «τελείωσε» την Σοφιάνα με μία ανάρτηση