Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι ένας από τους ήρωες που εισέβαλαν στην σειρά και έφεραν κυριολεκτικά ταραχή με τον ερχομό τους, και ανέτρεψαν τις ζωές πολλών! Ο λόγος για τον Σωκράτη στην Γη της ελιάς, ο οποίος έχει μετατραπεί σε τρόμο για την οικογένεια των Βρεττάκων (τους οποίους θα σύρει στα δικαστήρια) και φοβούνται πως από στιγμή σε στιγμή θα μάθει τα πάντα για την Αγγελική, γνωρίζοντας πως υποψιάζεται την κατάσταση.

Ο Απόστόλης Τότσικας, που ενσαρκώνει με μεγάλη επιτυχία τον ήρωα, ήταν πρόσφατα καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, και μίλησε εκτενώς για τον ρόλο του αλλά και για τα συναισθήματά του στην προσπάθεια να τον προσεγγίσει όσο καλύτερα γίνεται, κάνοντας μάλιστα και κάποιες αποκαλύψεις.

Όλα όσα αποκάλυψε ο Αποστόλης Τότσικας για την Γη της Ελιάς

«Όταν σου φέρνουν έναν ρόλο είσαι συνήθως ψυχρός, γιατί προσπαθείς πώς να αντιμετωπίσεις αυτόν τον ρόλο. Πλέον στη ζωή μου δεν λειτουργώ με υποθέσεις, μόνο στην δουλειά μου. Οπότε προσπάθησα υποθετικά να βάλω τον εαυτό μου στο ότι ξαφνικά πηγαίνοντας ως επιχειρηματίας για δουλειές, βρίσκομαι στη Μάνη να βρω λάδι και έρχομαι αντιμέτωπος με το παιδί μου. Πάντα προσπαθείς να δεις τι μπορεί να σου προσφέρει αυτό σαν συναίσθημα.

Οπότε το δουλεύεις όσο πιο πολύ μπορείς. Φαντάζομαι ότι είναι πολύ περίεργο αλλά νομίζω ότι ό,τι και εάν έχει γίνει, πρέπει να προσπαθήσεις για το καλύτερο γιατί είναι σημαντικοί οι ψυχολογικοί παράγοντες και το μέρος που ζει το παιδί όλα αυτά τα χρόνια. Ο Σωκράτης περνάει από όλα αυτά τα κύματα. Θέλει να γίνει ό, τι καλύτερο για το παιδί, θα δούμε τι θα γίνει.

Με τον Αντρέα Γεωργίου έχουμε ξαναδουλέψει, αγαπιόμαστε πάρα πολύ, έχουμε περάσει από 40 κύματα. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε για τον ρόλο και του είπα "εννοείται", μίλησα και με την Βάνα Δημητρίου και χάρηκε και εκείνη πάρα πολύ. Δεν είχε κάτι να με πείσει ο Αντρέας. Πάντα επιλέγω τις συνεργασίες. Είναι ένα άλλο καστ, γνωρίζω καινούριους ανθρώπους, γνώρισα τον Πασχάλη Τσαρούχα, μου αρέσει η αλήθεια που βγάζει, και τον Τάσο Ιορδανίδη και τον Γιώργο Παρτσαλάκη, και τους άλλους ηθοποιούς που δούλεψα. Το θέμα μου είναι η συνεργασία πάντα, από κάθε συνεργασία πάντα παίρνεις κάτι, είναι σαν ένα σεμινάριο υποκριτικής» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Μην χάσετε το αποψινό επεισόδιο την Δευτέρα 14/11

Η Μαρίνα αποφασίζει να μιλήσει στον Μάνο: «Μάνο, θέλω να μείνεις ψύχραιμος και να συζητήσουμε κάτι που έχει προκύψει. Ο Σωκράτης είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής. Μου το αποκάλυψε σήμερα η Αντιγόνη. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κανένα λόγο να ανησυχούμε. Δεν ξέρει απολύτως τίποτα», του λέει, ο Μάνος όμως αρχίζει να θορυβείται: «Τι λες; Πώς να ησυχάσουμε; Προς το παρόν δεν ξέρει τίποτα. Κι αν μάθει τι κάνουμε; Καταλαβαίνεις την καταστροφή και περισσότερο για τη μικρή», της τονίζει.

Η οδύσσεια της Ολυμπίας συνεχίζεται, με αποκορύφωμα μια ακόμα έκρηξη βίας από τον Παναγιώτη. Η Ολυμπία το βάζει στα πόδια και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Μαργαρίτας, αρχικά, και στη συνέχεια στο σπίτι της Χάιδως. Οι δύο γυναίκες, με σύμμαχο τον Λυκούργο, την πιέζουν να καταγγείλει τον Παναγιώτη, αλλά εκείνη φοβάται. Ωστόσο, αποφασίζει να προχωρήσει σε αίτηση διαζυγίου. Οι Καπερνάροι επιστρέφουν στη Μάνη και ο Στέφανος με την Ελένη τους αποχαιρετούν σε κλίμα συγκίνησης.

Η βιοτεχνία της Βασιλικής αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά και όλοι είναι πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Στο μεταξύ ο Χρήστος επισκέπτεται τον Ισίδωρο για να μιλήσουν για την προεκλογική εκστρατεία και, μετά από πίεση του Ισίδωρου, του αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο χώρισε με τη Μυρτάλη: «Δεν ήθελα να αναφερθώ σ’ αυτό, αλλά αφού επιμένετε, υπήρξε ένα τρίτο πρόσωπο στη σχέση μας. Δηλαδή η Μυρτάλη με απατούσε», του εξηγεί. Την ίδια ώρα, η απότομη συμπεριφορά της Μυρτάλης προς τον Αλέξη, φέρνει και πάλι στην επιφάνεια τον κακό του εαυτό.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Αλέξης εκτός ελέγχου! Σαπίζει στο ξύλο τον...

«Λυπάμαι για όσες...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ιφιγένειας Τζόλα για τη σκηνή βιασμού στη Γη της ελιάς