Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την δικαστική διαμάχη ενός πρώην ζευγαριού της ελληνικής showbiz, που απασχόλησε ιδιαίτερα πριν λίγες μέρες, άλλη μία δικαστική διαμάχη έλαβε χώρα λίγες ώρες πριν, και μιλάμε για εκείνη των ηθοποιών Σοφία Παυλίδου και Μάνου Παπαγιάννη, οι οποίοι βρέθηκαν στις δικαστικές αίθουσες την Δευτέρα 14/11 προκειμένου να παρθεί απόφαση για την καταγγελία της ηθοποιού σε βάρος του 4 χρόνια πριν (δείτε εδώ την απόφαση του δικαστηρίου για ότι συνέβη).

Μετά την απόφαση, η ηθοποιός ιδιαίτερα συγκινημένη έκανε δηλώσεις στις κάμερες των εκπομπών για τη μεταξύ τους διαμάχη.

Τα πρώτα λόγια της Σοφίας Παυλίδου μετά την νίκη της στην δίκη

«Το δικαστήριο έκρινε ένοχο αυτόν τον άνθρωπο και καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές. Δέχτηκα μήνυση από αυτόν για να λυγίσω, να μην συνεχίσω. Ευχαριστώ τον δικηγόρο μου, κ. Αλέξανδρο Μίντζια που ήταν δίπλα μου σε αυτόν τον αγώνα, αλλά και τους μάρτυρές μου, οι οποίοι ούτε αυτοί λύγισαν από τις μηνύσεις που δέχτηκαν, από τις αναβολές, από τις καθυστερήσεις. Θέλω να ευχηθώ σε όλα τα θύματα να βγουν νικητές και να δικαιωθούν, να μην χάνουν την πίστη τους.

Η αλήθεια πάντα θα λάμπει… Είμαι συγκινημένη γιατί ήρθε η ώρα να δικαιωθώ και να είναι ξεκάθαρο ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε έναν χώρο πολιτισμού όπως είμαστε εμείς. Δεν είναι ακριβώς η μικρότερη. Θα μπορούσε να είναι ένας μήνας ή πέντε ημέρες. Η ποινή δείχνει πόσα ψέματα είπε αυτός ο άνθρωπος και πόσο κατακριτέα είναι η πράξη του» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η έντονη αντίδραση λίγες μέρες πριν όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για την δίκη με τον Μάνο Παπαγιάννη

Η ηθοποιός λοιπόν, δεν γινόταν να μην ρωτηθεί από τους δημοσιογράφους για τις τελευταίες εξελίξεις. Την συνάντησαν σε βραδινή έξοδο της, ωστόσο, όταν έφτασε η συζήτηση στο συγκεκριμένο γεγονός, η ίδια δεν θέλησε να απαντήσει.

«Δεν θα κάνω κάποια δήλωση για το συγκεκριμένο περιστατικό αυτή τη στιγμή γιατί η δίκη είναι σε εξέλιξη και δεν μπορώ να μιλήσω ούτε εγώ. Τώρα που ξεκίνησε η δίκη είμαι ψυχολογικά καλά. Η Κάτια Νικολαΐδου ήταν εκεί, έδωσε την κατάθεσή της και ρωτήθηκε κανονικά. Δεν μπορώ να σας μιλήσω. Εννοείται είναι ψυχοφθόρο. Δεν θα πούμε κάτι για τη δίκη», είπε η Σοφία Παυλίδου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Θοδωρής Μαραντίνης: Η πρώτη αντίδραση μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Θοδωρής Μαραντίνης: Η επόμενη κίνηση μετά την δικαστική διαμάχη για την διατροφή - Ζητά από την Σίσσυ Χρηστίδου την...