Από Πέννυ Μαστοράκου

Από το πρωί της Τετάρτης 5/10, όλες σχεδόν οι πρωινές εκπομπές, με πολύ σεβασμό και αρκετή διακριτικότητα, σχολίασαν το γεγονός της δικαστικής διαμάχης που συνέβη την Τρίτη 4/10 στα δικαστήρια με τον Θοδωρή Μαραντίνη και την Σίσσυ Χρηστίδου, λόγω της διατροφής των παιδιών τους (δείτε εδώ την δικαστική απόφαση).

Η εκπομπή Super Κατερίνα ωστόσο αποκάλυψε, πως το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε ξανά στις δικαστικές αίθουσες, καθώς μετά την απόφαση, ο τραγουδιστής κάνει την επόμενη κίνησή του.

Ο τελευταίες εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη Χρηστίδου και Μαραντίνη

Ο Θοδωρής Μαραντίνης σκοπεύει να ζητήσει στο δικαστήριο τη συνεπιμέλεια των παιδιών του με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια ακόμα δεν έχει αντιδράσει στην απόφαση αυτή, καθώς προσπαθεί να κρατά όσο το περισσότερο γίνεται ότι συμβαίνει μακριά από την δημοσιότητα.

Η τοποθέτηση της Κατερίνας Καινούργιου για την δικαστική διαμάχη τους

Αρκετές ήταν οι εκπομπές που σχολίασαν την κατάσταση με το δικαστήριο (δείτε εδώ το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για το συμβάν) και μία από αυτές ήταν και της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία θέλησε να πει δύο λόγια εμφανώς στεναχωρημένη.

«Εγώ στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Με την Σίσσυ μπορεί να μην είμαστε φίλες, αλλά την ξέρω πάρα πολλά χρόνια και στα μάτια της -παρότι πηγαίνει εξαιρετικά η εκπομπή της- βλέπω μια θλίψη. Βλέπω μια θλίψη και σκέφτομαι τι μπορεί να έχει περάσει αυτή η κοπέλα όλα αυτά τα χρόνια. Τα παιδιά της, το διαζύγιο, η μητέρα της, η πίεση, όλα…

Έφυγε η μητέρα της από τη ζωή, το στήριγμά της κι επειδή ξέρω πόσο αγαπάει τα παιδιά της και πόσο καλή μητέρα είναι και πώς τα έχει προστατεύσει όλα αυτά τα χρόνια -δεν τα έχουμε δει πουθενά τα παιδιά, είναι πολύ προσεκτική- για να φτάσει σε αυτό το σημείο και να βγει αυτό στη δημοσιότητα, η κοπέλα πρέπει να έχει φτάσει μέχρι εδώ» εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πένθιμο κλίμα στον αέρα του Χαμογέλα και πάλι - Η Σίσσυ Χρηστίδου με σκυμμένο το κεφάλι διέκοψε την ροή της εκπομπής

Θοδωρής Μαραντίνης: Η πρώτη αντίδραση μετά την απόφαση του δικαστηρίου