Από Ελένη Μήτση

Το πρωί της Δευτέρας 14/11 συνεχίστηκε η δίκη ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου, η οποία ξεκίνησε το 2018 με τους δύο ηθοποιούς να αλληλομηνύονται για βίαια και επιθετικά περιστατικά.

Η υπόθεση και ο κύκλος των μαρτύρων, που κατέθεσαν και για τις δύο πλευρές, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας με το δικαστήριο να κρίνει εν τέλει ένοχο τον Μάνο Παπαγιάννη με ποινή για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης να είναι τέσσερις μήνες με αναστολή.

Βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση Παυλίδου - Παπαγιάννη

Η Σοφία Παυλίδου λοιπόν κρίθηκε αθώα για την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβη, με την πλευρά του Παπαγιάννη να μιλάει για έφεση.

Η έντονη αντίδραση όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για την δίκη με τον Μάνο Παπαγιάννη

Η ηθοποιός λοιπόν, δεν γινόταν να μην ρωτηθεί από τους δημοσιογράφους για τις τελευταίες εξελίξεις. Την συνάντησαν σε βραδινή έξοδο της, ωστόσο, όταν έφτασε η συζήτηση στο συγκεκριμένο γεγονός, η ίδια δεν θέλησε να απαντήσει.

«Δεν θα κάνω κάποια δήλωση για το συγκεκριμένο περιστατικό αυτή τη στιγμή γιατί η δίκη είναι σε εξέλιξη και δεν μπορώ να μιλήσω ούτε εγώ. Τώρα που ξεκίνησε η δίκη είμαι ψυχολογικά καλά. Η Κάτια Νικολαΐδου ήταν εκεί, έδωσε την κατάθεσή της και ρωτήθηκε κανονικά. Δεν μπορώ να σας μιλήσω. Εννοείται είναι ψυχοφθόρο. Δεν θα πούμε κάτι για τη δίκη», είπε η Σοφία Παυλίδου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Βρίσκεται σε μία εκπομπή μίας κυρίας που εκτιμούσα στο παρελθόν» - "Τα καρφιά" του Αλέξη Κούγια για την Κουτσελίνη και τον Κουσουλό

«Θα τα δημοσιοποιήσουμε...» - Πέρασε στην αντεπίθεση η Τατιάνα Στεφανίδου μετά τις απειλές του Αλέξη Κούγια