Από Ελένη Μήτση

Η είδηση θανάτου της Μίνας Αδαμάκη, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή την Παρασκευή 11/11 νικημένη από τον καρκίνο έχει σκορπίσει μεγάλη θλίψη στα εγχώρια μέσα.

Τα αποχαιρετιστήρια tweets από το κοινό είναι πάρα πολλά (δείτε εδώ τα πιο συγκινητικά) και παράλληλα δεν λίγοι και εκείνοι, που κάνουν αναρτήσεις στην πλατφόρμα του instagram για το όνομα της.

Πολύ ξεχωριστό ήταν και το αντίο του Mega, καθώς η ηθοποιός αναδείχθηκε μέσα από το κανάλι και τη θρυλική σειρά ''Τρεις Χάριττες''.

Το αντίο του Mega στη Μίνα Αδαμάκη

«Μίνα Αδαμάκη. Μία... Χάρις στην αιωνιότητα».

Η τελευταία συνέντευξη της ηθοποιού

Για όσους, τους πολλούς δηλαδή τηλεθεατές, που αγάπησαν την Αδαμάκη αξίζει να ξαναδούν την τελευταία της συνέντευξη στο Mega Kαλημέρα πριν από περίπου ένα έτος, με εκείνη να μιλάει για την πορεία της ζωής της, δηλώνοντας πλήρης.

«Αυτά τα πράγματα ή σου πάνε ή δεν σου πάνε. Και εμένα δεν μου πάνε. Δεν μου πήγαν ποτέ και για αυτό δεν αισθάνομαι καμία έλλειψη. Το παιδί είναι full time job και δεν μπορείς να πεις ότι σήμερα θα δώσεις αυτό και αύριο θα δώσεις λίγο λιγότερο.

Αυτό συνεπάγεται ότι θα είσαι απολύτως δοσμένος σε αυτό το πλάσμα για να μπορέσει να μεγαλώσει σωστά και επίσης δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο», ανέφερε η ηθοποιός για το κομμάτι της οικογένειας και της υποκριτικής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δίνει μάχη για τη ζωή της - Νεότερες εξελίξεις για την υγεία της Μίνας Αδαμάκη

Θλιβερό! Έφυγε από τη ζωή η Μίνα Αδαμάκη