Από Ελένη Μήτση

Τα πολύ δυσάρεστα νέα για ην υγεία της Μίνας Αδαμάκη έγιναν γνωστά την Παρασκευή 11/11 με την αγαπημένη ηθοποιό να χάνει τη μάχη με τον καρκίνο, φεύγοντας με αυτόν το τρόπο από τη ζωή και από τον κόσμο, που τη λάτρεψε.

Η λατρεία αυτή είναι αδιαμφισβήτητη και φυσικά φάνηκε μέσα από τα αμέτρητα σχόλια, που κατέκλισαν το twitter με το, που έγινε γνωστή η απώλεια της.

Οι αντιδράσεις στο twitter για τον θάνατο της Μίνας Αδαμάκη

Η συγκινητική τελευταία συνέντευξη της Αδαμάκη

Για όσους, τους πολλούς δηλαδή τηλεθεατές, που αγάπησαν την Αδαμάκη αξίζει να ξαναδούν την τελευταία της συνέντευξη στο Mega Kαλημέρα πριν από περίπου ένα έτος, με εκείνη να μιλάει για την πορεία της ζωής της, δηλώνοντας πλήρης.

«Αυτά τα πράγματα ή σου πάνε ή δεν σου πάνε. Και εμένα δεν μου πάνε. Δεν μου πήγαν ποτέ και για αυτό δεν αισθάνομαι καμία έλλειψη. Το παιδί είναι full time job και δεν μπορείς να πεις ότι σήμερα θα δώσεις αυτό και αύριο θα δώσεις λίγο λιγότερο.

Αυτό συνεπάγεται ότι θα είσαι απολύτως δοσμένος σε αυτό το πλάσμα για να μπορέσει να μεγαλώσει σωστά και επίσης δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο», ανέφερε η ηθοποιός για το κομμάτι της οικογένειας και της υποκριτικής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μίνα Αδαμάκη: Τι συμβαίνει με τα δημοσιεύματα που τη θέλουν νεκρή;

Δίνει μάχη για τη ζωή της - Οι εξελίξεις για την υγεία της Μίνας Αδαμάκη πριν φύγει από τη ζωή