Από Ελένη Μήτση

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε μια ψευδή είδηση, που αφορά στο όνομα της ηθοποιού Μίνας Αδαμάκη, καθώς έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή.

Η αλήθεια αποκαταστάθηκε σύντομα και μάλιστα μέσα από το T-live την Τρίτη 8/11 έγιναν γνωστές νεότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της, τον τόπο διαμονής της αλλά τη νοσηλεία της σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία της Μίνας Αδαμάκη

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για την ηθοποιό

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΕΗ ανέφερε: «Εγώ αναστατώθηκα για κάτι που ψιλοήξερα ότι ένα άνθρωπος δεν είναι πολύ καλά. Το να λες όμως σε δημοσιογράφους πως δεν σας το επιβεβαιώνω και γράφω και στο Facebook να μην με παίρνουν άλλο, γιατί δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω και δεν υφίσταται. Εντάξει έλεος!

Η Μίνα Αδαμάκη είναι εν ζωή, περνάει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μακάρι να το ξεπεράσει. Αλλά το να δημιουργούμε μια είδηση ντε και καλά για να γίνει ένα μεγάλο θέμα…

Επικοινώνησα με μια φίλη της από την πολυκατοικία και μια ξαδέλφη της από τον Βόλο. Σημασία έχει πως η Μίνα Αδαμάκη είναι εν ζωή. Πέθαναν και την Ελένη Κούρκουλα και άρχισε άλλος κύκλος τηλεφωνημάτων. Εγώ δεν είμαι ο προθάλαμος του χάρου για να ξέρω ανά πάσα στιγμή ποιος έχει φύγει από τη ζωή. Με πληροφορούν οι συγγενείς και ως υπεύθυνος του ΣΕΗ αναρτώ. Και αυτό το λέω και για όλους τους φίλους που δυσαρεστούνται και λένε γιατί γράφω συνέχεια ποιος πέθανε».

Η ανάρτηση στο Facebook

Επίσης, ο Σπύρος Μπιμπίλας στον λογαριασμό του στο Facebook είχε κάνει το εξής post«Η είδηση που κυκλοφορεί εδώ και μια ώρα περί θανάτου της αγαπημένης μας Μίνας Αδαμάκη δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί προς το παρόν από εμένα, δεν με έχουν ειδοποιήσει δικοί της άνθρωποι. Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ας το σεβαστούμε όλοι κι ας περιμένουμε, άσκοπο να μου τηλεφωνούν τόσοι πολλοί άνθρωποι από κάθε είδους μέσον. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας».