Από Ελένη Μήτση

Εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα και δηλώσεις, που αφορούν στη ζωή της ηθοποιού Μίνας Αδαμάκη, με τα πράγματα να μην ήταν ιδιαίτερα θετικά.

Στην αρχή κυκλοφόρησε μια λανθασμένη είδηση θανάτου, αλλά δυστυχώς το απόγευμα της Παρασκευής 11/11 ήρθε το πραγματικό τέλος, με τον καρκίνο να είναι η αιτία. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον λογαριασμό στο Instagram του Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος αποχαιρέτησε την ηθοποιό με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον θάνατο της Μίνας Αδαμακη

«Με μεγάλη θλίψη σχεδόν ταυτόχρονα μάθαμε ότι έφυγαν από κοντά μας δύο σπουδαίοι αξιαγάπητοι συνάδελφοι μας ... Η γλυκειά μας Μίνα Αδαμάκη που τόσα πρόσφερε στο Θέατρο ,την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, η τόσο αγαπητή μας από την απίστευτη φιγούρα από την Τρεις Χάριτες και ο Κώστας Μπάσης, ο πρώτος Ερωτόκριτος του Ευαγγελάτου, ο ηθοποιός που κόσμησε το Κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος για πολλά χρόνια... Ανεξίτηλη θα μείνετε στην μνήμη μας αγαπημένοι μου.. Καλό ταξίδι».

Η τελευταία εξέλιξη για την υγεία της ηθοποιού

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε μια ψευδή είδηση, που αφορά στο όνομα της ηθοποιού Μίνας Αδαμάκη, καθώς έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή.

Η αλήθεια αποκαταστάθηκε σύντομα και μάλιστα μέσα από το T-live την Τρίτη 8/11 έγιναν γνωστές νεότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της, τον τόπο διαμονής της αλλά τη νοσηλεία της σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Θλιβερό - Έφυγε από τη ζωή νεαρή και πολύ γνωστή make up artist

Θρήνος για τη Σοφία Λεοντίτση - Η σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα της