Από Ελένη Μήτση

Τα πολύ δυσάρεστα νέα για ην υγεία της Μίνας Αδαμάκη έγιναν γνωστά την Παρασκευή 11/11 με την αγαπημένη ηθοποιό να χάνει τη μάχη με τον καρκίνο, που πάλευε αφήνοντας την τελευταία της πνοή.

Για όσους, τους πολλούς δηλαδή τηλεθεατές, που αγάπησαν την Αδαμάκη αξίζει να ξαναδούν την τελευταία της συνέντευξη στο Mega Kαλημέρα πριν από περίπου ένα έτος, με εκείνη να μιλάει για την πορεία της ζωής της, δηλώνοντας πλήρης.

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της Μίνας Αδαμάκη

«Αυτά τα πράγματα ή σου πάνε ή δεν σου πάνε. Και εμένα δεν μου πάνε. Δεν μου πήγαν ποτέ και για αυτό δεν αισθάνομαι καμία έλλειψη. Το παιδί είναι full time job και δεν μπορείς να πεις ότι σήμερα θα δώσεις αυτό και αύριο θα δώσεις λίγο λιγότερο.

Αυτό συνεπάγεται ότι θα είσαι απολύτως δοσμένος σε αυτό το πλάσμα για να μπορέσει να μεγαλώσει σωστά και επίσης δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο», ανέφερε η ηθοποιός για το κομμάτι της οικογένειας και της υποκριτικής.

Λίγα λόγια για τη ζωή της ηθοποιού

Γεννήθηκε στον Βόλο το 1944. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν (1966).

Σε νεανική ηλικία σπούδασε στο Λονδίνο κουκλοθέατρο και παντομίμα. Η πρώτη της εμφάνιση έγινε στο θέατρο, ως μαθήτρια ακόμα, με το Θέατρο Τέχνης, στο έργο «Η δολοφονία του Ζαν – Πωλ Μαρά».

«Δεν έχω ξαναδεί τις «Τρεις Χάριτες» γιατί δεν μου αρέσει καθόλου να βλέπω τον εαυτό μου» , δήλωσε τον Ιούλιο του 2021. Είχε ιδρύσει τον θίασο «Θεατρική Συντεχνία» και υπήρξε ιδρυτικό μέλος της «Ελεύθερης Σκηνής».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μίνα Αδαμάκη: Τι συμβαίνει με τα δημοσιεύματα που τη θέλουν νεκρή;

Γιώργος Λιάγκας: «Η Μίνα Αδαμάκη ζει - Είναι στο νοσοκομείο και είναι πολύ άρρωστη»