Από Έπη Τρίμη

Το τελευταίο 24ωρο όλοι ασχολούνται με την Μίνα Αδαμάκη καθώς υπήρξαν φήμες ότι έφυγε από τη ζωή. Ωστόσο οι Γιώργος Λιάγκας και Σπύρος Μπιμπίλας από την εκπομπή «Πρωινό» και τη συχνότητα του Ant1 διέψευσαν κατηγορηματικά την είδηση λέγοντας πως η αγαπημένη ηθοποιός είναι πολύ άρρωστη δίνοντας τη δική της προσωπική μάχη από το κρεβάτι του νοσοκομείου απ’ όπου νοσηλεύεται. (Τα μηνύματα στα social media και η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη της ηθοποιού).

Το θρίλερ με τη Μίνα Αδαμάκη

«Η Μίνα Αδαμάκη ζει. Προφανώς η γυναίκα δεν είναι καλά, είναι στο νοσοκομείο και μαθαίνω ότι είναι πολύ άρρωστη», ξεκαθάρισε ο Γιώργος Λιάγκας στο ξεκίνημα της εκπομπής του, δίνοντας ένα τέλος στις φήμες που έχουν προκαλέσει αναστάτωση από την Κυριακή.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΕΗ ανέφερε: «Εγώ αναστατώθηκα για κάτι που ψιλοήξερα ότι ένα άνθρωπος δεν είναι πολύ καλά. Το να λες όμως σε δημοσιογράφους πως δεν σας το επιβεβαιώνω και γράφω και στο Facebook να μην με παίρνουν άλλο, γιατί δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω και δεν υφίσταται. Εντάξει έλεος!

Η Μίνα Αδαμάκη είναι εν ζωή, περνάει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μακάρι να το ξεπεράσει. Αλλά το να δημιουργούμε μια είδηση ντε και καλά για να γίνει ένα μεγάλο θέμα…

Επικοινώνησα με μια φίλη της από την πολυκατοικία και μια ξαδέλφη της από τον Βόλο. Σημασία έχει πως η Μίνα Αδαμάκη είναι εν ζωή. Πέθαναν και την Ελένη Κούρκουλα και άρχισε άλλος κύκλος τηλεφωνημάτων. Εγώ δεν είμαι ο προθάλαμος του χάρου για να ξέρω ανά πάσα στιγμή ποιος έχει φύγει από τη ζωή. Με πληροφορούν οι συγγενείς και ως υπεύθυνος του ΣΕΗ αναρτώ. Και αυτό το λέω και για όλους τους φίλους που δυσαρεστούνται και λένε γιατί γράφω συνέχεια ποιος πέθανε».

Η ανάρτηση στο Facebook

Επίσης, ο Σπύρος Μπιμπίλας στον λογαριασμό του στο Facebook είχε κάνει το εξής post«Η είδηση που κυκλοφορεί εδώ και μια ώρα περί θανάτου της αγαπημένης μας Μίνας Αδαμάκη δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί προς το παρόν από εμένα, δεν με έχουν ειδοποιήσει δικοί της άνθρωποι. Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ας το σεβαστούμε όλοι κι ας περιμένουμε, άσκοπο να μου τηλεφωνούν τόσοι πολλοί άνθρωποι από κάθε είδους μέσον. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο για τον Ηλία Ζερβό - Τον αποχαιρέτησε πλήθος ηθοποιών

«Θα σ'αγαπώ πάντα...» - Το σπαρακτικό "αντίο" του Σπύρου Μπιμπίλα στην Μάρθα Καραγιάννη