Από Έπη Τρίμη

Σάλος έχει δημιουργηθεί με τα δημοσιεύματα που θέλουν την αγαπημένη ηθοποιό Μίνα Αδαμάκη, να έχει φύγει σε ηλικία 78 ετών εχθές Κυριακή 6/11 καθώς το τελευταίο διάστημα έπασχε από καρκίνο. Η ηθοποιός που έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα από τη σειρά «Τρεις Χάριτες» από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega και τον ρόλο της Ειρήνης Χαρίτου -αν και στη συνέχεια έκανε μια σειρά από επιτυχίες - στη συνείδηση του κοινού έμεινε ως η μια από τις τρεις αδελφές των ηθοποιών Άννας Παναγιωτοπούλου και Νένας Μεντή που υποδύονταν την Όλγα Χαρίτου-Παπαχαρίτου και Μαρία Χαρίτου αντίστοιχα.

Την εν λόγω σειρά είχαν υπογράψει οι Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου και ήταν από τις πρώτες σειρές που βγήκαν στον αέρα της ιδιωτικής τηλεόρασης το 1989. (Διαβάστε εδώ τι δήλωσε ο Μιχάλης Ρέππας για την σειρά Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη).

Να θυμίσουμε στους αναγνώστες πως η πιο πρόσφατη εμφάνιση της ηθοποιού στη σκηνή ήταν τον Ιούνιο του 2021 στο Θέατρο Πέτρας και στην παράσταση «Φαίδρα» και έκτοτε η καλλιτέχνης αποσύρθηκε και έπαψε να κάνει δημόσιες εμφανίσεις.

Η απέλπιδα προσπάθεια επικοινωνίας με την Μίνα Αδαμάκη

Οι ομότεχνοί της ανήσυχοι προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με το περιβάλλον της ηθοποιού θέλοντας να διασταυρώσουν την είδηση του χαμού της. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί η είδηση, αλλά ούτε και έχει διαψευστεί.

Τα μηνύματα στα Social media

Συντετριμμένοι οι συνάδελφοί της αλλά και όσοι την αγάπησαν γράφουν πολλά μηνύματα αποχαιρετισμού με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να ελπίζουν πως πρόκειται για ένα κακόγουστο αστείο.

Σχόλια

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε σε ανάρτησή του στο facebook.«Η είδηση που κυκλοφορεί εδώ και μια ώρα περί θανάτου της αγαπημένης μας Μίνας Αδαμάκη δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί προς το παρόν από εμένα, δεν με έχουν ειδοποιήσει δικοί της άνθρωποι. Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ας το σεβαστούμε όλοι κι ας περιμένουμε, άσκοπο να μου τηλεφωνούν τόσοι πολλοί άνθρωποι από κάθε είδους μέσον. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας».

Μίνα Αδαμάκη -Η τηλεοπτική συνέντευξη στο Mega

Τον Σεπτέμβριο του 2021 η Μίνα Αδαμάκη είχε μιλήσει στην εκπομπή Mega Καλημέρα σε μια από τις ελάχιστες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις.

«Η τηλεόραση ήρθε πολύ πιο μετά και τελείως απροσδόκητα. Δεν έβλεπα καθόλου τηλεόραση και δεν περίμενα ποτέ ότι θα παίξω σε αυτή. Ο Μιχάλης και ο Θανάσης ήρθαν και μου πρότειναν 10 έτοιμα επεισόδια από τις Τρεις Χάριτες» διηγήθηκε η Μίνα Αδαμάκη, μιλώντας για την τηλεοπτική της εμπειρία, ενώ απαντώντας για το πώς είναι οι σχέσεις της με την Άννα Παναγιωτοπούλου και την Νένα Μεντή δήλωσε: «Δεν έχουμε χαθεί αλλά δεν είναι αυτές που ήταν», είχε αποκαλύψει.

Για την προσωπική της ζωή είχε εξομολογηθεί η Μίνα Αδαμάκη: «Αυτά τα πράγματα ή σου πάνε ή δεν σου πάνε. Εμένα δεν μου πήγαν ποτέ και γι΄αυτό δεν αισθάνομαι καμία έλλειψη. Το παιδί είναι full time job. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι απολύτως δοσμένη σε αυτό το πλάσμα για να μπορέσει να μεγαλώσει σωστά και επίσης ότι δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο».

Μίνα Αδαμάκη – Βιογραφικό

Γεννήθηκε στον Βόλο το 1944. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν (1966).

Σε νεανική ηλικία σπούδασε στο Λονδίνο κουκλοθέατρο και παντομίμα. Η πρώτη της εμφάνιση έγινε στο θέατρο, ως μαθήτρια ακόμα, με το Θέατρο Τέχνης, στο έργο «Η δολοφονία του Ζαν – Πωλ Μαρά».

«Δεν έχω ξαναδεί τις «Τρεις Χάριτες» γιατί δεν μου αρέσει καθόλου να βλέπω τον εαυτό μου» , δήλωσε τον Ιούλιο του 2021.

Είχε ιδρύσει τον θίασο «Θεατρική Συντεχνία» και υπήρξε ιδρυτικό μέλος της «Ελεύθερης Σκηνής». Σύντομα ευελπιστούμε να δοθεί η επίσημη απάντηση για την Μίνα Αδαμάκη και να διαψευσθούν τα δημοσιεύματα που θέλουν την ηθοποιό να έχει φύγει από τη ζωή.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο για τον Ηλία Ζερβό - Τον αποχαιρέτησε πλήθος ηθοποιών

Η ανατριχιαστική αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα - Το ηχητικό μήνυμα που θα ακουστεί μετά τον θάνατό του