Από Πέννυ Μαστοράκου

Σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης προχώρησε το πρωί της Πέμπτης 10/11 στο Πάμε Δανάη, η Μαρία Καβογιάννη, την οποία απολαμβάνουμε τηλεοπτικά και στο Maestro αυτή τη σεζόν, και το κοινό την έχει αποθεώσει για την συγκλονιστική ερμηνεία της, ως γυναίκα που βιώνει ενδοοικογενειακή βία (δείτε εδώ την σκηνή που καθήλωσε τους πάντες).

Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Καβογιάννη για το Maestro

«Επηρεάζομαι πολύ συναισθηματικά από τους ρόλους. Μετά πρέπει να πατήσεις ένα κουμπί για να μην υπάρχει αυτό μέσα σου. Στην σκηνή με την ενδοοικογενειακη βία στο «Maestro» έφερα βιώματα των γυναικών που το έχουν υποστεί όλο αυτό. Ο θόρυβος της αλυσίδας και ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει στα αλήθεια σε κάνουν να νιώσεις αυτόν τον τεράστιο πόνο που νιώθουν αυτοί οι άνθρωποί.

Υπήρξαν γυναίκες που με πλησίασαν ή μου έγραψαν μετά από αυτή την σκηνή και έμεινα άφωνη. Εύχομαι αυτές οι σκηνές που εμείς παριστάναμε ότι ζήσαμε την βία, να ήταν στην πραγματικότητα ψεύτικες, να μην τις βιώνει κανείς.

«εχνικοί και ηθοποιοί γίναμε μία τεράστια παρέα. Βγαίναμε τα βράδια σε πανηγύρια στο χωριό. Έχω μεγαλώσει, δεν περίμενα ότι σε αυτή την ηλικία μπορεί να νιώσω τέτοια συναισθήματα», είπε και συνέχισε: «Μετάνιωσα για κάποια πράγματα που μπορεί να αρνήθηκα, αλλά τα προσπέρασα και πήγα παρακάτω. Νιώθω ότι θα έρθει η δικαίωση για την Μαρία στο “Maestro”» είπε χαρακτηριστικά.

Δεν είναι μόνο ηθοποιός! Τι σπούδασε και εξασκούσε για 7 χρόνια πριν μπει στη ζωή της η υποκριτική

Στο δεύτερο επεισόδιο του Maestro, την Πέμπτη 20/10 αποθεώθηκε από το πανελλήνιο για την σκηνή - γροθιά στο στομάχι και την ερμηνεία που μας χάρισε στην σειρά, και το Σάββατο 22/10 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μαμα-δες μιλώντας για όλα!

Ο λόγος για την κορυφαία ηθοποιό, Μαρία Καβογιάννη, η οποία μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε και αποκάλυψε για τα παιδικά της χρόνια, αλλά και τα χρόνια πριν την υποκριτική όταν ήταν δασκάλα στο δημοτικό, κάτι που πολύς κόσμος δεν γνωρίζει.

«Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πάρα πολύ ωραία. Σε μια γειτονιά στον Βύρωνα. Δεν ήθελα ποτέ να γίνω ηθοποιός, αλλά δεν ξέρω πώς παρασύρθηκα. Ήμουν πολύ καλή μαθήτρια. Τελείωσα το σχολείο, πήγα σε μια σχολή, πέρασα στην ΑΣΟΕΕ. Είμαι πολύ οικονομολόγος, είμαι πρακτικός νους. Μετά έγινα δασκάλα. Σαν δασκάλα ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη και ήθελα να δώσω στα παιδιά πάρα πολλές πληροφορίες, να μάθουν πολλά πράγματα, κυρίως για τέχνη.

Είχα όλες τις τάξεις του δημοτικού, ήμουν δασκάλα 7 χρόνια. Ήμουν πολύ φιλότιμη δασκάλα, ήθελα να κάνω ό,τι μπορούσα για τα παιδιά, ανεξάρτητα από τη μεγάλη μου ανάγκη να τους μάθω τέχνη. Δίδαξα και πάρα πολλά άλλα μαθήματα, όπως Γεωγραφία , Ανθρωπολογία, Ιστορία και έχω πολλές αναμνήσεις. Στα “Εγκλήματα”, η Κορίνα δασκάλα ήταν ένα κομμάτι παρμένο από τη ζωή μου» αποκάλυψε μεταξύ άλλων η ηθοποιός...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σπάνια φωτογραφία: Η 27χρονη μελαχρινή κούκλα κόρη της Μαρίας Καβογιάννη

Μαρία Καβογιάννη: Είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια - Αυτός είναι ο σύζυγος της ηθοποιού