Από Πέννυ Μαστοράκου

Το βράδυ της Πέμπτης 10/11 θα απολαύσουμε ένα ακόμη επεισόδιο της αγαπημένης σειράς Maestro, το 4ο κατά σειρά, και παρότι έχουμε δει κάποια αποσπάσματα και γνωρίζουμε πάνω κάτω τι θα δούμε (δείτε εδώ αναλυτικά όσα θα δούμε απόψε), η αγωνία μας χτυπά κόκκινο!

Ο Ορέστης (ο οποίος είχε άλλη ζωή στην Αθήνα και κρύβει ένα μεγάλο μυστικό) πάει στην Κέρκυρα, και εκεί τον ακολουθεί η Κλέλια! Οι δυο τους θα βρεθούν να περπατούν μόνοι στα στενάκια του νησιού και η κουβέντα τους θα περιέχει μερικές από τις μεγαλύτερες αλήθειες που έχουν πει μεταξύ τους...

Κλέλια και Ορέστης μιλούν έξω από τα δόντια

«Εσύ νομίζεις ότι είμαι μία κοπελίτσα συμπαθητική κολλημένη, που επειδή είναι και λίγο ωραία είναι και χαζή, είμαι πολλά περισσότερα από ένα κοριτσάκι που έχει έρθει εδώ για να σε κυνηγήσει!» του λέει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Πασίγνωστος ηθοποιός εισβάλει στην σειρά

Το μεσημέρι της Τετάρτης 9/11, και λίγες ώρες μετά τα ευχάριστα νέα για το Maestro, (δείτε εδώ τι συνέβη με την σειρά και όλοι είναι κατά ενθουσιασμένοι), ο Χρήστος Λούλης βρέθηκε καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη, και έκανε πολλές και ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για την σειρά, καθώς εισβάλει με ρόλο έκπληξη!

Καλά καταλάβατε, ο καταξιωμένος ηθοποιός, εισβάλει για ένα και μόνο επεισόδιο στην σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν, και ο ήρωας που υποδύεται, παίζει κομβικό ρόλο στην υπόθεση!

«Εγώ υποδύομαι τον φίλο της γυναίκας του, κάποια στιγμή δουλεύω μαζί του σε μία πολύ τεχνοκρατική δουλειά, σε μία πολύ σκληρή και κυνική δουλειά, εγώ πολύ πετυχημένος σε αυτή τη δουλειά, και επειδή ήταν τόσο χάλια το περιβάλλον και η κατάσταση, εκείνος όντας μουσικός αποφάσισε να φύγει και να πάει σε ένα νησί που δεν τον ξέρει κανείς να αρχίσει κάτι καινούριο...» ήταν μερικές από τις πληροφορίες που έδωσε ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro: «Αν ακουμπήσεις τον γιο μου θα σε σκοτώσω» - Η νέα σκηνή με τη Μαρία Καβογιάννη που σοκάρει

Maestro: «Γνήσια σειρά του Παπακαλιάτη!» - Η ερωτική σκηνή του Ορέστη και της Κλέλιας που έβαλε φωτιά στο Twitter

TAGS