Από Πέννυ Μαστοράκου

Πολλά ακούγονται και πολλά γίνονται σχετικά με το Survivor All Star (δείτε εδώ την απόφαση του Αντζούν για τα ζευγάρια του ριάλιτι), και με αφορμή τον νέο κύκλο του παιχνιδιού, το πρωί της Τετάρτης 9/11, η πρώην παίκτρια Μαριλένα Ρουμελιώτη, μίλησε στο Mega Καλημέρα και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική, τόσο για το Survivor All Star, όσο και για το σκηνικό του Σάκη Κατσούλη (ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο) με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Όλα όσα αποκάλυψε η Μαριλένα Ρουμελιώτη

«Δεν ξέρω αν θα με δείτε στο Survivor All Star, δεν έχω υπογράψει κάτι ακόμα. Όταν πεινάς, τραυματίζεσαι, ορμονικά δεν είσαι καλά, σου λείπουν οι δικοί σου, πρέπει να το θέλεις πάρα πολύ για να ξαναπάς στο Survivor, περνάς πάρα πολύ δύσκολα. Ο Σάκης έχει βάλει την τελεία του σε αυτό το θέμα με τον Ντάνο, θεωρώ ότι πρόκειται για μια παρεξήγηση. Δεν έχουν να χωρίσουν κάτι…» είπε χαρακτηριστικά.

Όσα είχε πει ο Σάκης Κατσούλης για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend έκανε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίπτωση του Survivor All Star (δείτε εδώ ποιοι παίκτες έχουν ήδη πει το ναι), ενώ σχολίασε και τη στάση που έχει κρατήσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος τις τελευταίες εβδομάδες.

«Δεν μπορούν να σε ξέρουν όλοι ή να δηλώνουν ότι σε ξέρουν. Αν κάποιος θέλει να δηλώσει ότι δεν με ξέρει ή δεν με βλέπει -γιατί στην ουσία η δήλωσή του δεν είναι ότι δεν με ξέρει αλλά ότι δεν με βλέπει- έτσι μεταφράστηκε από τις εκπομπές κι από τον κόσμο. Αν κάποιος δεν με βλέπει δικαίωμά του. Εγώ σέβομαι κάθε παίκτη που πέρασε από το Survivor, πόσω μάλλον τους νικητές… Πρέπει να σε σέβονται όσοι έχουν περάσει για το τι έχεις ζήσει», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης.

Όσο για τις αντιδράσεις του Ντάνου στις ερωτήσεις για το Survivor All Star, είπε: «Αυτό θα πρέπει να το δει η παραγωγή. Δαγκώνει το χέρι το οποίο τον έκανε γνωστό και τον αγάπησε όλος ο κόσμος. Μιας και μιλάμε για αυτόν σήμερα, για εμένα ίσως δεν έχει θέση στο παιχνίδι».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ανατροπή με τα συμβόλαια των παικτών στο Survivor all star

Survivor All Star: Αλλάζει τα πάντα πριν από την πρεμιέρα ο Ατζούν - Πότε ξεκινάει το ριάλιτι