Από Πέννυ Μαστοράκου

Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική και εξομολογητική συνέντευξη, έδωσε το πρωί της Τετάρτης 9/11 στο Mega Καλημέρα, η μοναδική Άντζελα Γκερέκου (δείτε εδώ τις τρυφερές ευχές της κόρης της για την γιορτή της) και μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός, την οποία απολαμβάνουμε ως Αθηνά Νομικού στην Γη της Ελιάς, μίλησε για τον ρόλο της αλλά και τις δυσκολίες που έχει αυτός, ειδικότερα την εποχή που ήταν κρατούμενη στις φυλακές.

Οι αποκαλύψεις της Άντζελας Γκερέκου για την Γη της Ελιάς

Όλα όσα θα δούμε απόψε στην σειρά

Η Μυρτάλη μένει άναυδη με τον τρόπο που τη χώρισε ο Χρήστος και, μην μπορώντας να βρει παρηγοριά από κανέναν, αποφασίζει να πάει σε ψυχολόγο. Στο μεταξύ ο Σωκράτης κλείνει συμφωνία με τους Βρεττάκους, παράλληλα όμως προσπαθεί να σιγουρευτεί για τη συγγένειά του με τη μικρή Αγγελική. Κινείται κρυφά και παίρνει δείγμα DNA από την Αγγελική προκειμένου να το συγκρίνει με το δικό του.

Την ίδια ώρα η παρέα συνεχίζει τον τουρισμό στη Μαδρίτη, με τους νέους να απολαμβάνουν ιδιαίτερα τη σχέση του Δημοσθένη με την Ασπασία. Παράλληλα, η Ασπασία ψάχνει ευκαιρία να ξεμοναχιάσει τον Στέφανο και να του μιλήσει για την Αρετή, αλλά ο Δημοσθένης καιροφυλαχτεί και της κόβει την φόρα.

Ο Στάθης χαλαρώνει και αρχίζει να σκέφτεται πάλι την Ιουλία. Την ίδια ώρα, στη Μάνη, η Ιουλία συνειδητοποιεί πως η προσπάθεια που κάνει με τον Γιώργη για να σώσει τον γάμο της είναι μάταιη. Παράλληλα η Αννα αρχίζει πάλι να πετάει στα σύννεφα και ο Λεωνίδας φοβάται ότι θα φάει τα μούτρα της, ενώ ο Αλέξης μαθαίνει για τον χωρισμό τής Μυρτάλης και της ζητά να γίνουν επίσημο ζευγάρι, όμως εκείνη του επιφυλάσσει μια έκπληξη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Ο κύβος ερρίφθη - Η απόφαση για τον 3ο κύκλο της σειράς

Γη της Ελιάς: Έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα - Ο νέος χαρακτήρας που μπαίνει στη σειρά