Από Έπη Τρίμη

Η Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή πρόσφατη δήλωση της Μαρίας Κορινθίου για τα μαλλιά της μέσα από την εκπομπή της, «Mega Καλημέρα», αποκάλυψε ότι στο παρελθόν της είχαν βάλει όρο στο συμβόλαιό της πως θα πρέπει να έρθει σε συνεννόηση με τον σταθμό σε περίπτωση που θέλει να κάνει αλλαγές στα μαλλιά της.(Η όλο νόημα ανάρτηση της Μελέτη για τον καυγά Καβατζίκη και Μάνεση και το ειρωνικό σχόλιό της).

«Δεν μου κάνει καμία εντύπωση», είπε η Ελεονώρα Μελέτη

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέφερε σχετικά: «Σας κάνει εντύπωση; Εμένα δεν μου κάνει καμία. Εμένα κανάλι μου έχει βάλει τα μαλλιά σε συμβόλαιο ως όρο. Ότι για οποιαδήποτε ακραία αλλαγή στα μαλλιά θα πρέπει να συνεννοηθώ πρώτα με τους ιθύνοντες. Είχαν τρομάξει οι άνθρωποι, σου λέει αυτή πάει κουρεύεται, ξυρίζεται και τα βάφει και κόκκινα…».

Και ο Θανάσης Πάτρας της είπε κάνοντας χιούμορ: «Σου λένε στο επόμενο συμβόλαιο μην πας να υπογράψεις με… μοϊκάνα».

Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για την σύντομη συνεργασία της με τον Μάνεση

Όλοι θυμόμαστε πόσο άδοξα έληξε η συνεργασία των δύο έγκριτων δημοσιογράφων στο Alpha. Όταν μετά από καιρό κρίθηκε να το σχολιάσει η Ελεονώρα Μελέτη είπε σχετικά:

«Δε θυμάμαι αν είχε τέτοιο καημό τότε για τα νούμερα. Έχω κάνει απόσβεση… Τα διαβάζαμε λίγο διαφορετικά τα νούμερα τότε. Κοιτάγαμε ποιος έβγαινε κάθε τέταρτο και έκανε νούμερα για να τον βγάζουμε συχνότερα, αν έκανε νούμερα το λινκ από το κέντρο ή την επαρχία, αν πήγαινε περισσότερο η τυρόπιτα από τη σπανακοτυρόπιτα… Έτσι διαβάζαμε τα νούμερα».

Η τοποθέτηση της για το σκηνικό στον αέρα του Πάμε Δανάη

Τις τελευταίες μέρες είχαν σημειωθεί αρκετές αντιδράσεις σε πολλές εκπομπές (δείτε εδώ την τοποθέτηση της Φαίης Σκορδά στο ζήτημα), μετά από τις δηλώσεις του Νίκου Μάνεση τον αέρα της εκπομπής του, και το «κόλπο» που έκανε για τα νούμερα τηλεθέασης όπως αποκάλεσε.

Η Ελεονώρα Μελέτη, πρώην συνεργάτιδά του με την οποία οι σχέσεις τους δεν είναι αι τόσο καλές μετά την εκπομπή που συνυπήρξαν στο παρελθόν, σχολίασε το μεσημέρι της Τρίτης 4/10 με ένα βίντεο όλο νόημα στο Instagram, το σκηνικό που διαδραματίστηκε στο «Πάμε Δανάη» μεταξύ του Μάνεση και του Άρη Καβατζίκη, το σχολίασε και μέσα από το Mega Καλημέρα το πρωί της Τετάρτης 5/10.

«Ήταν μια δύσκολη μέρα, ξύπνησε στραβά ο άνθρωπος εχθές, και χθες… Μήπως δεν κατάλαβε ο κύριος Μάνεσης ότι γίνεται φάρσα;» ανέφερε αρχικά γελώντας η παρουσιάστρια.

«Δεν πρόλαβε ο Άρης να του εξηγήσει ότι έκανε φάρσα. Έχεις κάνει ποτέ διάλογο με τον Μάνεση; Δεν προλαβαίνεις. Εντάξει, με έναν συνάδελφο μιλάς. Έχει γίνει φάρσα σε πολλά πρόσωπα και δεν έχει παρεξηγηθεί κανείς. Δε περιμένεις από έναν άνθρωπο που σε ζωντανές συνδέσεις ζητάει να σταματήσουν τους περαστικούς.

Αυτό όταν το κάνει δε φαίνεται κακιά δημοσιογραφία, φαίνεται μια δημοσιογραφία που θέλει να βάλει τον κόσμο μέσα στα πράγματα. Δεν έχουν όλοι την έγγραφη αίτησή τους ότι θέλουν να βγουν στην τηλεόραση. Περιμένεις από έναν άνθρωπο που κάνει μια μη στημένη εκπομπή ότι δε θα πει σε έναν άλλο δημοσιογράφο ότι κάνει ποινικό αδίκημα» είπε κλείνοντας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έχεις κάνει ποτέ διάλογο με τον Μάνεση;» - Η τοποθέτηση της Ελεονώρας Μελέτη για το σκηνικό στον αέρα του Πάμε Δανάη

«Δεν είναι σαφής, το πάει γύρω γύρω!» - Τα καρφιά της Έλενας Χριστοπούλου στην Ελεονώρα Μελέτη