Από Πέννυ Μαστοράκου

Θύελλα αντιδράσεων έχει δημιουργηθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα, με αφορμή το "κόλπο" του Νίκου Μάνεση για την τηλεθέαση και τις δηλώσεις του για τα νούμερα. Το πρωί της Δευτέρας 3/10μ μεταξύ των ατόμων που σχολίασαν το γεγονός ήταν και η Έλενα Χριστοπούλου. Η ίδια, ακούγοντας τις δηλώσεις της στην εκπομπή της, ανέφερε πως η Ελεονώρα Μελέτη δεν έχει πει με σαφήνεια τι έχει συμβεί, αλλά το πάει γύρω γύρω.

Η σπόντα της Χριστοπούλου για την Ελεονώρα Μελέτη

«Ακούω ως τηλεθεάτρια τόση ώρα και όχι ως άνθρωπος που κάθεται δίπλα σας… Την Ελεονώρα που την ξέρω πάρα πολλά χρόνια, δεν κάνει ποτέ κάτι τυχαία και δεν λέει ποτέ κάτι τυχαία. Πάει γύρω γύρω χωρίς να μπορεί να πει, δεν ξέρω για ποιους λόγους… Δεν έχει πει την αλήθεια. Συνήθως είναι στο καρφί και στο πέταλο. Ένας από τους λόγους που την εκτιμώ τηλεοπτικά, άσχετα αν έχουμε διάφορα που μας χωρίζουν είναι αυτός, ότι είναι ειλικρινής. Το πάει γύρω γύρω, δεν είναι σαφής» ανέφερε και έκλεισε το θέμα.

Αυτό ήταν το ειρωνικό σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για τον Μάνεση

Τα σκηνικά αυτά δε θα μπορούσε να μην σχολιάσει μέσα από το Mega Καλημέρα η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία όπως θα θυμάστε συνεργάστηκε με τον Νίκο Μάνεση πριν από μερικά χρόνια στον ALPHA με την εκπομπή «Ώρα για Μελέτη».

«Δεν ξέρω τι μου λέτε εσείς για τον Νίκο Μουτσινά, αλλά σίγουρα δεν ήταν η μόνη αποχώρηση που ανακοινώθηκε το σαββατοκύριακο. Είχαμε κι άλλη μία και βέβαια το αντίκρισμα, απ’ ότι θα καταλάβουμε όλοι, ήταν πολύ μεγαλύτερο γιατί μπλόκαρε το τηλεφωνικό κέντρο και τα social media της εκπομπής. Βρε κουτό, ένα τρικ έκανε για να δει την ανταπόκριση», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

  • Κ.ΤΣ.: Εσείς όταν κάνατε την εκπομπή μαζί, το έκανε και σε εσάς;
  • Ε.Μ.: Φταίγαμε εμείς, φταίγαμε οι μπροστά, οι παρουσιαστές.
  • Κ.ΤΣ.: Τότε έφταιγαν οι παρουσιαστές;
  • Ε.Μ.: Αφού φύγαμε όλοι.
  • Θ.Π.: Με βάση την επαγωγική μέθοδο, τώρα φταίει ο Νίκος, δεν φταίνε οι υπόλοιποι.
  • Ε.Μ.: Δεν ξέρω, μη με μπλέκεται σε αυτό το παιχνίδι.
  • Α.Ζ.: Δεν σας έστελναν τίποτα τότε στα social;
  • Ε.Μ.: Τότε είχαν μπλοκάρει για άλλο λόγο τα social.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Μου κακοφαίνεται...» - Η Φαίη Σκορδά "έστησε" στον τοίχο τον Νίκο Μάνεση για το κόλπο με τη σύνταξή του

«Φύγαμε όλοι οι υπόλοιποι και έμεινε εκείνος!» - Η αποκάλυψη του Τεργιάκη για όσα πραγματικά συνέβησαν στη συνεργασία με τον Μάνεση