Από Έπη Τρίμη

Εχθές (8/11) στην εκπομπή «Πρωινό μας» από την τηλεοπτική συχνότητα του Ant1, η Αφροδίτη Γραμμέλλη θέλησε να σχολιάσει όσα είπαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Θεωνά σχετικά με τον τίτλο «Μαμάδες» στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον». Η Αφροδίτη Γραμμέλη τόνισε πως είναι κάθετα αντίθετη με τον παρουσιαστή της ΕΡΤ.

«Και στο Μπεν Χουρ δεν παίζει μόνο ο Μπεν Χουρ, παίζουν χιλιάδες ηθοποιοί. Εγώ διαφωνώ πάρα πολύ με αυτή τη θέση του Φώτη, θεωρώ ότι μπαίνουμε σε μια σφαίρα υπερβολής πια. Ο τίτλος, Φαίη μου, δεν είναι πάντα αυτό που σηματοδοτεί ακριβέστατα το περιεχόμενο. Γιατί και ο Φώτης κάνει μια εκπομπή που λέγεται “Πρωίαν σε είδον” που έγινε τη μεσημβρίαν». (Οι αιχμές του Φώτη Σεργουλόπουλου για τον Γιώργο Λιάγκα και η κίνηση που πυροδότησε θύελλα αντιδράσεων).

Δείτε το βίντεο του σχολιασμού με την Αφροδίτη Γραμμέλη

Αλλά σε κάθε περίπτωση επειδή ο Φώτης έχει διαγράψει μια πορεία και τον θαυμάζω στα όσα έχει διεκδικήσει ως γονιός, θεωρώ ότι τώρα εδώ μπαίνουμε σε μια υπερβολή. Το να λέγεται μια εκπομπή “Μαμάδες” δεν σημαίνει ότι αυτομάτως αποκλείεται ο μπαμπάς. Και ο μπαμπάς είναι στον κόσμο της μαμάς και το παιδί είναι στον κόσμο της μαμά», είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε επίσης: «Έχουμε το δικαίωμα να επιλέγουμε τον τίτλο της εκπομπής μας ή πρέπει να λογοδοτούμε για όλα;».

Τι είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στη Τζένη Θεωνά

«Θα ήθελα, τώρα που τα λέμε όλα, και που μου είπες για τη δική μου στάση, την προσέγγιση που εγώ δεν δέχτηκα, γιατί λέτε την εκπομπή “Μαμά-δες” και όχι “γονείς”;», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με την Τζένη Θεωνά να απαντά: «Πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση…».

«Με βγάζει απ’ έξω, κατάλαβες; Όταν πάω εγώ σε μια εκπομπή που λέγεται “Μαμάδες”, αισθάνομαι ότι δεν με αφορά», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και για τρία δευτερόλεπτα επικράτησε απόλυτη σιγή.

ΤΖ.Θ.: «Νομίζω ότι θα πρέπει να αναθεωρήσουμε, θα το προτείνω».

Φ.Σ.: «Θα ήθελα πολύ να το κάνετε αυτό. Να το προτείνεις»

ΤΖ.Θ.: «Ερχόμενη στην εκπομπή ήταν η μαμά πιο μεγάλη ενότητα και έχεις δίκιο. Γιατί με αυτόν τον τρόπο ίσως ανακυκλώνουμε ένα στερεότυπο που θέλει τη μητέρα να καταλαμβάνει μεγαλύτερο μέρος γονεϊκότητας, το οποίο δεν είναι σωστό».

Φ.Σ.: «Οπότε, θα έρθω στην εκπομπή σου και να τον ξεκινήσετε αυτόν τον αγώνα. Αναθεωρούμε, είδες;»

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Θα κουρέψεις τα μαλλιά σου γουλί;» - Ο επικός διάλογος του Σεργουλόπουλου και της Μελιτά για το ριάλιτι

«Εσείς γιατί δεν μιλάτε;» - Η απρόσμενη αναφορά του Φώτη Σεργουλόπουλου στην Μαρία Μπακοδήμου