Από Έπη Τρίμη

Στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και όλα όσα δήλωσε στην Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκαν εχθές Τρίτη 8/11 η Φωτεινή Πετρογιάννη και ο Τάσος Τεργιάκης μέσα από την εκπομπή Πρωινό στον Ant1. Οι δημοσιογράφοι που απαρτίζουν την εκπομπή αναφέρθηκαν στην περίοδο που δούλευαν στον Alpha και τους συναδέλφους που δεν περνούσαν καλά στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. ( Διαβάστε εδώ πώς άδειασε ο Μικρούτσικος της Σπυροπούλου).

Αυτό το κεφάλαιο πρέπει να κλείσει, είπε η Πετρόγιαννη

«Να πούμε για αρχή, και αυτό έχει σημασία ότι με το καλό το μωράκι τους… Είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα και χαρούμενη περίοδος της ζωής τους. Από εκεί και πέρα, η αλήθεια είναι ότι έχουμε ακούσει τόσα πολλά πράγματα για τη συμπεριφορά της στον Alpha –έχω μιλήσει κι εγώ με άσχημο τρόπο ενδεχομένως για εκείνη την περίοδο της Κωνσταντίνας που ήταν πάρα πολύ έντονη. Νομίζω βέβαια πως οι άνθρωποι που τα έζησαν οι ίδιοι δεν έχουν μιλήσει 100% για το τι ακριβώς συνέβαινε και δεν ξέρω αν έχει νόημα και να το κάνουν.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που με έχετε ακούσει πολλές φορές να αναφέρομαι σε εκείνη την περίοδο και την ίδια, νομίζω ότι έχει αρχίσει και καταλαβαίνει τι ακριβώς έκανε τότε. Ίσως μεγάλωσε, ίσως ωρίμασε, έχει αρχίσει και καταλαβαίνει ότι κόσμος έχασε τις δουλειές του, ότι άνθρωποι δεν ήθελαν ποτέ ξανά να δουλέψουν σε αυτή τη δουλειά μετά από όσα πέρασαν. Ήταν μία πολύ έντονη περίοδος και πρέπει αυτό το κεφάλαιο να κλείσει.

Φωτεινή Πετρόγιαννη

Ήταν πολύ έντονα τα γεγονότα που δεν αμφισβητούνται. Χαίρομαι που βλέπω έναν άνθρωπο να λέει ότι ντρέπεται που συναντάει κάποιους ανθρώπους που είχε φερθεί με άσχημο τρόπο. Δεν έχω δουλέψει μαζί της, αλλά τα έχω ζήσει» είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Βλέπαμε μία εκπομπή που φυλλορροούσε διαρκώς, που έφευγαν άνθρωποι με κλάματα όχι μόνο μπροστά, αλλά και πίσω από τις κάμερες. Τα ζούσα 10 χρόνια στον Alpha. Επίσης, ακούγαμε φωνές. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε καλό όνομα όσο ήταν εκεί» είπε στη συνέχεια ο Τάσος Τεργιάκης.

Θα κινηθεί νομικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίων όσων την σχολίασαν αρνητικά μετά τα όσα εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Ελένη». Η πρώην παρουσιάστρια διανύει μια πολύ ευάλωτη περίοδο λόγω της προχωρημένης της εγκυμοσύνης και η οικογένεια της είναι δυσαρεστημένη από τις εξελίξεις.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Θα κινηθεί νομικά μετά την συνέντευξή της στην εκπομπή της Ελένη Μενεγάκη;

«Συγγνώμη...» - "Λύγισε" η Φωτεινή Πετρογιάννη με την εξομολόγηση της Σάσας Σταμάτη και έφυγε από το πλατό