Από Στέλλα Μούτσιου

Η Σάσα Σταμάτη το τελευταίο διάστημα απουσιάζει από την τηλεόραση (δείτε εδώ γιατί), ωστόσο παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και η αποκάλυψή της σόκαρε ολόκληρο το πλατό.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια μίλησε για την ασθένεια του πατέρα της, εξηγώντας όλες τις δυσκολίες που έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια στην προσπάθειά της να τον βοηθήσει και η Φωτεινή Πετρογιάννη, ακούγοντας αυτά τα λόγια, "λύγισε" στον αέρα, καθώς ανέφερε πως και ο δικός της μπαμπάς πάσχει από κάτι αντίστοιχο. Μάλιστα, αποχώρησε για λίγη ώρα.

Η αποκάλυψη της Σάσας Σταμάτη και η συγκίνηση της Φωτεινής Πετρογιάννη

«Θέλω να πω κάτι για πρώτη φορά, γιατί ίσως μπορέσουμε να βοηθήσουμε κάποιους ανθρώπους. Ο μπαμπάς μου για 30 χρόνια είχε μανιοκατάθλιψη. Σαν οικογένεια έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα. Έφυγε από το σπίτι, δεν ξέραμε που ήταν, μας έλεγε ο κόσμος ότι είδαμε τον πατέρα σας εκεί, κάποια στιγμή πήραμε την αστυνομία, τον είδαμε με το αυτοκίνητο πάνω στις γραμμές του τρένου να έχει παρκάρει και να κοιμάται.

Χρειάστηκε, όσο σκληρό και αν ακούγεται, να κάνω εισαγγελική παραγγελία και να μπει ο μπαμπάς μου στο ψυχιατρείο. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος, με ενδιέφερε να μην βλέπω τον πατέρα μου σε αυτή την κατάσταση, διότι ήταν στον δρόμο. Όταν πήγαινα στο ψυχιατρείο ο πατέρας μου δεν ήθελε να με δει, μετά κατάλαβε», εξομολογήθηκε αρχικά.

Για την αγωγή που έκανε στο κέντρο αποκατάστασης όπου νοσηλευόταν ο πατέρας της λίγο πριν φύγει από τη ζωή, η ίδια αποκάλυψε: «Ο πατέρας μου είχε κινητικά προβλήματα, τον πήγαμε σε κέντρο αποκατάστασης, δεν μας άφηναν να τον δούμε, κάποια στιγμή μας παίρνουν μια Κυριακή ότι ο πατέρας μου δεν είναι καλά και μου λέει ο γιατρός ότι είχε να φάει και να πιεει ένα μήνα. Ξεκίνησε αιμοκάθαρση και κάποια στιγμή ο άνθρωπος «έφυγε». Έχουμε κάνει αγωγή και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει».

«Έχει και ο μπαμπάς μου ένα παρόμοιο πρόβλημα με τη μνήμη του και μου είναι λίγο δύσκολο, συγγνώμη», είπε στη συνέχεια η δημοσιογράφος.

Ασύλληπτο περιστατικό στο Πρωινό ανάμεσα στον Λιάγκα και την δημοσιογράφο

Την υπόθεση της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη σχολίασαν το πρωί της Παρασκευής (27/5) στο Πρωινό, όταν ξαφνικά ο Γιώργος Λιάγκας αρπάχτηκε με την Φωτεινή Πετρόγιαννη, λόγω μίας ατάκας που είπε η τελευταία.

«Δημιουργούνται εντυπώσεις μέσα στο δικαστήριο, αλλά όχι έξω από αυτό όταν θέλουμε να πούμε τι δουλειά κάνει ο μάρτυρας, λες και έχει καμία σημασία. Δεν καταλαβαίνω τι προσπαθούμε να κάνουμε όλο αυτό τον καιρό. Αυτό που διαπιστώνω και στις δύο υποθέσεις, και στου Λιγνάδη και του Φιλιππίδη, είναι ότι ασχολούμαστε μονίμως με τα γύρω γύρω και καμία ουσία. Δηλαδή δεν μαθαίνουμε τίποτα», είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Τότε τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, απαντώντας: «Τι εννοείς Φωτεινή μου; Κάνεις ένα μεγάλο λάθος. Εσύ δεν βλέπεις τηλεόραση, αλλά κάνεις τηλεόραση. Άρα αυτή τη στιγμή εσύ κριτικάρεις την τηλεόραση. Μας το παίζεις μάγκας μέσα στην εκπομπή; Που εδώ λες την άποψή σου και εδώ εμείς καταθέτουμε δημοσιογραφικά τις εξελίξεις; Καθημερινά ενημερώνουμε τον κόσμο και για τις καταγγελίες και για το πώς οι κοπέλες και οι κύριοι λένε αυτά που βίωσαν, όταν επιτρέπεται αυτό. Από την άλλη δείχνουμε και τη μεριά των δικηγόρων, οπότε τι λες ότι γυρίζουμε γύρω γύρω και δεν λέμε την ουσία;».

Η Φαίη Σκορδά με τη σειρά της θέλησε να παρέμβει, λέγοντας: «Οι δηλώσεις περί ομοφυλοφιλίας, ποιος είναι ο καραγκιόζης, ποιος δεν είναι, δεν έχουν καμία σχέση, οπότε πολλές φορές δικηγόροι που εκμεταλλεύονται τα φώτα της δημοσιότητας, έχουν σαν μέθοδο τη συγκεκριμένα, να λένε άλλα για να πηγαίνει το θέμα αλλού. Αυτό εννοεί η Φωτεινή, για ποιον λόγο της κάνεις προσωπική επίθεση;».

«Δεν είναι προσωπική επίθεση, γιατί εγώ αισθάνθηκα ότι εμείς κάνουμε λάθος τη δουλειά μας. Το αποσύρω τότε. Κάποιοι άνθρωποι προβεβλημένοι μέσα στην υπερασπιστική γραμμή είναι και η αποδόμηση των μαρτύρων» ανταπάντησε ο Γιώργος , με την Φαίη να του λέει πως «τώρα τα αλλάζει και πριν έλεγε άλλα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πρωινό: «Από Δευτέρα θα προστεθεί εδώ...» - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα για την αντικαταστάτρια της Δούκισσας Νομικού

«Θα αφήσει ανεξίτηλη τη στάμπα της...» - Ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχθηκε τη Μαρία Κορινθίου στο Πρωινό