Από Έπη Τρίμη

Μετά την συνέντευξη που παραχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους ανθρώπους που πλήγωσε όταν εργαζόταν ως παρουσιάστρια στον ALPHA. (Διαβάστε εδώ για την εξομολόγηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για τις αρχές και τα λάθη της στην τηλεόραση).

Θα κινηθεί νομικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά η ξανθά εγκυμονούσα μετέφερε η εκπομπή Πρωινό, με την Φωτεινή Πετρογιάννη να αναφέρεται και στη δική της εμπειρία όταν συνεργαζόντουσαν στον ALPHA.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίων όσων την σχολίασαν αρνητικά μετά τα όσα εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Ελένη». Η πρώην παρουσιάστρια διανύει μια πολύ ευάλωτη περίοδο λόγω της προχωρημένης της εγκυμοσύνης και η οικογένεια της είναι δυσαρεστημένη από τις εξελίξεις.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Τι ανέφερε πέρσι η Φωτεινή Πετρογιάννη για την Σπυροπούλου

Με αφορμή την αποκάλυψη της Ζήνας Κουτσελίνη για την συνεργασία της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Φωτεινή Πετρογιάννη στον αέρα του Πρωινού, είχε αποκαλύψει και τη δική της πολύ δύσκολη συνεργασία που έζησε με την ξανθιά παρουσιάστρια στον ALPHA.

Η δημοσιογράφος μίλησε για περιστατικά που ελάχιστοι άνθρωποι γνώριζαν και η εξομολόγησή της σοκάρει καθώς αναφέρθηκε στις πολύ δύσκολες στιγμές που βίωσαν συνολικά οι εργαζόμενοι των εκπομπών της Σπυροπούλου αλλά και τα μεγλοστελέχη.

«Επειδή την έχουμε ζήσει κι εγώ και ο Τάσος αυτή την εποχή στον Alpha πάρα πολύ καλά, θυμάμαι ανθρώπους να κλαίνε στους διαδρόμους, να κρύβονται στους διαδρόμους, μιλάω και για μένα. Εγώ δεν ήθελα καν να περνάω από το οπτικό της πεδίο μη τυχόν και στοχοποιηθώ για κάτι χωρίς λόγο. Θυμάμαι ανθρώπους να παίρνουν τηλέφωνο στη διοίκηση και να λένε πάρτε μας σας παρακαλώ από αυτή την εκπομπή δεν θέλουμε να συνεργαζόμαστε με αυτό το κορίτσι», είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη και συνέχισε:

«Να δεχτώ ότι αυτή τη στιγμή έχει καταλάβει το λάθος της. Τότε όμως υπήρχε μια τρομοκρατία. Μηδένιζε ανθρώπους, όπως η Ζήνα Κουτσελίνη και άλλοι αρχισυντάκτες οι οποίοι είχαν μια πορεία 20-30 χρόνων στην τηλεόραση. Ότι αυτά συνέβαιναν τότε και ότι υπήρχαν άνθρωποι που είχαν χάσει τις δουλειές τους και είχαν πάει σπίτι τους, είναι αλήθεια. Και να βγουν και κάποια στιγμή οι άνθρωποι που τα έζησαν οι ίδιοι και να τα πουν».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είναι ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου» - Ο Ανδρέας Μικρουτσίκος σχολίασε δημόσια τις συμπεριφορές της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Ναταλία Γερμανού: «Κανείς δεν λέει ποιος της έδωσε αυτήν την εξουσία!» - Τα είπε έξω από τα δόντια για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου