Από Ελένη Μήτση

Δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τότε, που έγινε γνωστό, πως η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο πατέρας των παιδιών της αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η ίδια η ηθοποιός, πήρε την απόφαση την Τρίτη 8/11 και μέσα από το Πρωινό μας να κάνει τις πρώτες της δηλώσεις, επιβεβαιώνοντας έτσι τον χωρισμό και παράλληλα μίλησε για τη νέα αυτή πραγματικότητα στη ζωή της.

Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Παπουτσάκη για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά

«Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί και ήταν μια πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου. Και εξακολουθεί να είναι γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί, έχουμε μια πολύ καλή σχέση και προχωράμε. Προχωράμε, η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει».
«Όχι, δεν ονειρεύομαι ακόμα, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να ονειρευτείς. Ζούμε τη μεταβατική φάση, τη διανύουμε και πάμε καλά. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρος ο δρόμος μας και πηγαίνουμε προς τα εκεί, προς το φως. Το βλέπω το φως, είναι όλα μια χαρά, φωτεινά.

Φυσικά και ένας χωρισμός είναι σαν πένθος, δεν θα μπορούσε αυτός ο αποχωρισμός να είναι εύκολος, σε καμία περίπτωση. Αλλά είναι πράγματα που χρειάζεται να γίνουν για να είμαστε όλοι καλύτερα. Θέλω τα παιδιά μου να είναι καλά και σε ισορροπία και αυτό είναι που φροντίζουμε πάντα να κάνουμε με κάθε τρόπο».

Πρώην σύντροφος της Κατερίνας Παπουτσάκη πρωταγωνιστεί στους Παγιδευμένους

Η αγαπημένη Κατερίνα Παπουτσάκη είναι πολύ δραστήρια στα επαγγελματικά της, καθώς πρόσφατα έγινε γνωστό, πως ανέλαβε και ρόλο τραγουδίστριας με την εμφάνισή της στο Σταυρό του Νότου.

Παράλληλα μια ακόμα είδηση γνωστοποιήθηκε σχετικά με τα προσωπικά της, καθώς μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας με τον σύζυγό της και πατέρα των δύο γιών της, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Οι σχέσεις της ηθοποιού πριν από τον Παναγιώτη Πιλαφά ήταν αρκετές, ωστόσο κάποιες δεν είχαν γίνει πολύ γνωστές. Μια από αυτές, που θα σας θυμίσουμε εμείς, είναι ο Πέτρος Λαγούτης εξίσου ηθοποιός, ο οποίος αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στους Παγιδευμένους.

Παγιδευμένοι - Ανδρέας

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Βαρέθηκα, δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό!» - Η αντίδραση της Κατερίνας Παπουτσάκη σε ερώτηση δημοσιογράφου του Γεια σου

«Δεν ζήτησα καν τα λεφτά μου!» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Παπουτσάκη για την guest εμφάνισή της στο Κωνσταντίνου και Ελένης