Από Πέννυ Μαστοράκου

Το απόγευμα της Κυριακής 23/10 στην εκπομπή Γεια σου (η οποία μετά τις αλλαγές πήρε τα πάνω της) έδωσε συνέντευξη η ιδιαίτερα αγαπητή και ταλαντούχα Κατερίνα Παπουτσάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη μητρότητα αλλά και για το πολυσυζητημένο σίριαλ της Αλίκης Βουγιουκλάκη που είχε γίνει χαμός όταν είχε βγει, και βίωσε ιδιαίτερα σκληρή κριτική.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Κατερίνας Παπουτσάκη

«Είμαι ευθυνόφοβη, μου είναι πιο εύκολο να είμαι κρυμμένη πίσω από ένα ρόλο. Κάνω μαθήματα φωνητικής 23 χρόνια. Είμαι φοβιτσιάρα, από τη μία είμαι τολμηρή και από την άλλη μαζεύομαι. Η μητρότητα είναι δύσκολη για την προσωπικότητά μου. Το χαοτικό μυαλό μου είναι δύσκολο να βάλει σε τάξη δύο παιδιά.

Μπαίνω στη θάλασσα και βγάζω κραυγές για να ηρεμώ. Έλεγα όχι στο τραγούδι γιατί φοβόμουν τι θα ακούσω. Όταν τραγούδησα με την ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη έλεγαν “η τηλεοπτική που τραγουδάει”.

Με το σίριαλ της Αλίκης τους είχε ενοχλήσει πολύ. Βαρέθηκα, δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό, πάμε παρακάτω. Με κυνηγούσαν οι παπαράτσι, αλλά όταν κάνεις παιδιά σε αφήνουν ήσυχο. Μου έχουν προτείνει να τραγουδήσω στα μπουζούκια, αλλά θα ένιωθα αμήχανα» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός...

Η αποκάλυψη της για την guest εμφάνισή της στο Κωνσταντίνου και Ελένης

Το μεσημέρι της Τρίτης 18/10, στην παρέα του Πρωίαν σε είδον, βρέθηκε καλεσμένη η πολύ αγαπητή και ταλαντούχα ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη (δείτε εδώ την εξομολόγηση του Ιωάννη Παπαζήση λίγες μέρες πριν). Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πρώτη τηλεοπτική της συμμετοχή στη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης, (δείτε εδώ ποια ηθοποιός προοριζόταν για τον ρόλο της Βλαχάκη) για την οποία έκανε μάλιστα και μία αποκάλυψη!

«Τρακ; Τι εννοείς τρακ; Αν μπορούσε να ακουστεί με την ψείρα η καρδιά μου που χτύπαγε δυνατά, δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Μιλάμε για το τρελό το άγχος της… αρκούδας. Και έπρεπε να πω αυτά τα λόγια και η καημένη τα είπα. Το βλέπω και το θεωρώ απαράδεκτο το πώς έπαιξα, αλλά ήμουν 19 χρονών. Δεν θυμάμαι πώς πήγα εκεί, αλλά θυμάμαι ότι ένιωσα τέτοια ντροπή που δεν ζήτησα καν τα λεφτά μου, εξαφανίστηκα» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σταματήστε, σας παρακαλώ, αφήστε με...» - Το ακραίο περιστατικό που βίωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη

Γεια σου: Είναι πλέον επίσημο! Αυτός είναι ο νέος συνεργάτης της Μαρίας Μπακοδήμου