Από Ελένη Μήτση

Στα επόμενα επεισόδια και ειδικά σε αυτό της Τρίτης 1/11 στους Παγιδευμένους αναμένεται να δούμε τον Δημήτρη με την Άννα να έρχονται πιο κοντά από ποτέ, λίγο πριν την ερωτική εξομολόγηση, που θα κάνει η δικηγόρος.

Ένα κοινό τους πλάνο ωστόσο από το trailer της Τρίτης ήταν αρκετό για να γίνει χαμός στο twitter με το Μιχάλη Λεβεντογιάννη να παρουσιάζεται ημίγυμνος μπροστά στο μελλοντικό του κορίτσι;

Oι αντιδράσεις στο twitter με το trailer της Τρίτης 1/11 στους Παγιδευμένους

Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Τόσο το έγκλημα όσο και ο έρωτας μπορεί να συνδυαστούν στους Παγιδευμένους, αφού ο Δημήτρης και η Άννα όσο προσπαθούν να ξεσκεπάσουν τον Άγγελο άλλο τόσο έρχονται μεταξύ τους πιο κοντά. Το επεισόδιο της Τρίτης 1/11 θα είναι απολαυστικό για τη μεταξύ τους σχέση (δείτε εδώ τις αντιδράσεις για τον εισαγγελέα Σταύρο).

Η Άννα και ο Δημήτρης μέσα στη δίνη των ερευνών έρχονται πιο κοντά. Το θέμα είναι όμως αν θα παραδεχτούν τα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον. Στο μεταξύ ο Αλέκος χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να πάρει με το μέρος του την Υβόννη. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, οι άκαρπες έρευνες όλων οδηγούν στην αποφυλάκιση του Άγγελου. Ο χρόνος πιέζει. Ένα νέο στοιχείο, όμως, που ανακαλύπτουν ο Δημήτρης και η Άννα μπορεί να αποδείξει την ενοχή του. Ο χρόνος πιέζει κι εκείνοι πρέπει να καταφέρουν να το βρουν και να το καταθέσουν εγκαίρως.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: «Κεντάει πάλι απόψε...» - Οι αντιδράσεις στο twitter με το ξέσπασμα του Σταύρου στον Άγγελο

Μοντέρνο σε σκούρες αποχρώσεις - Το σπίτι του Μιχάλη Λεβεντογιάννη από τους «Παγιδευμένους»