Από Ελένη Μήτση

Μια διαφορετική ανάρτηση είδαμε να κάνει ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης την Τετάρτη 26/10 μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram, καθώς τις περισσότερες φορές δημοσιεύει στιγμές από τη δουλειά του.

Αυτή τη φορά, ωστόσο τον είδαμε να γνωστοποιεί στους φίλους και τους followrs του, πως έχει πέσει θύμα διαδικτυακής απάτης, καθώς δημιουργήθηκε λογαριασμός στο Tik tok με το όνομά του.

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης

«Ο μόνος επίσης λογαριασμός που έχω είναι αυτός του Instagram. Ότι λογαριασμός υπάρχει με το όνομά μου σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα, δεν ανήκει σε εμένα».

Μιχάλης Λεβεντογιάννης

Μιχάλης Λεβεντογιάννης

Η τραγική ιστορία του Μιχάλη Λεβεντογιάννη

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης επέστρεψε φέτος στα τηλεοπτικά δρώμενα μέσα από τη νέα αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι». Ο αγαπημένος ηθοποιός έχει ήδη καταφέρει να ξετρελάνει το Twitter, ενώ έχει «δέσει» υπέροχα με τον ρόλο του Δημήτρη Μαρκέτου.

Ο ίδιος επιλέγει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ σπάνια δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις.

Πριν από λίγο καιρό ωστόσο, είχε μιλήσει στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται και τη Ναταλία Γερμανού, αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή του.

«Έχω κάνει πολλές δουλειές πριν από τη σχολή, έχω δουλέψει νύχτα, έχω δουλέψει ως βοηθός ηλεκτρολόγου με απόλυτη αποτυχία. Μέχρι τα 22 μου έκανα 2-3 μεγάλες κρεπάλες, είχα μπει και στο νοσοκομείο για πλύση στομάχου. Εξαιτίας ενός λάθους της νοσοκόμας σχεδόν έπεσα σε κώμα», είχε αποκαλύψει ο αγαπημένος ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: «Είναι αμαρτία & έγκλημα μαζί» - Το κοστούμι του Λεβεντογιάννη έβαλε ''φωτιά'' στο twitter

«Μου έχετε εξάψει την...» - Πήρε ''φωτιά'' το twitter με τον Λεβετογιάννη στη πρεμιέρα των ''Παγιδευμένων''