Από Πέννυ Μαστοράκου

Πριν λίγες μέρες είχε ξανά αναφερθεί σε εκείνον εξαιτίας της ομοιότητάς του με τον πατέρα του (δείτε εδώ χαρακτηριστικά τι είχε πει) και έτσι έκανε και σήμερα, το μεσημέρι της Τρίτης 8/11 εξαιτίας της ονομαστικής του εορτής.

Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία μέσα από την εκπομπή της θέλησε να ευχηθεί στον γιο της, Άγγελο Λάτσιο, με λίγα τρυφερά και συγκινητικά λόγια.

Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη στον Άγγελο Λάτσιο

«Παιδί μου, η μανούλα σου εύχεται πάντα ευτυχία. Αυτό είναι προσωπικό μου μήνυμα. Πάντα ευτυχία και τα χαμόγελα που σου πάνε. Να τον χαίρομαι τον μονάκριβο, τον μοναχογιό μου. Να τον χαίρομαι λοιπόν» ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη χαρακτηριστικά.

Το άγνωστο περιστατικό της Ελένης Μενεγάκη με τα παιδιά της

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελένη Μενεγάκη, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της αναφέρεται σε καταστάσεις που έχουν σχέση με τα παιδιά της αλλά και σε προσωπικά της βιώματα (δείτε εδώ τι είχε δηλώσει πρόσφατα για συνεργάτη της εκπομπής της).

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης 25/10 με αφορμή το θέμα της συμπεριφοράς ανάμεσα στις οικογένειες, διηγήθηκε το δικό της περιστατικό με τα παιδιά της, και πως το αντιμετώπισε.

«Ο γιος μου για να με ταράξει είχαν πάρει ένα πλαστικό σαν πισίνα, το γέμισαν με νερό, και η μάνα μου φώναζε: “Αμάν, αυτό το παιδί δεν ακούει, θα κρυώσει και θα τρέχουμε”. Έμπαινε γυμνός με το κρύο και έλεγε “ελάτε κορίτσια και εσείς να κάνουμε μπάνιο”. Έβρισκα ένα σπίτι με νερά.

Μια μέρα από τις πολλές συμβουλές που άκουγα και εγώ μέσα από την εκπομπή και συζητώντας με τόσους ανθρώπους που ερχόταν και είχαν κάτι να πουν παραπάνω, από ψυχολόγους ή ακόμα και με άλλες γυναίκες που έχουν παιδιά, άλλαξα στάση.

Αφού είχα δοκιμάσει τα πάντα, είχα φωνάξει, είχα νευριάσει, τα είχα κλειδώσει… Μπήκα μια μέρα μέσα, πλημμύρα τα νερά, και χωρίς την ένταση που έχω και ήρεμη και κάθισα στην κουζίνα σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ταχυπαλμία είχα, αλλά το έπαιζα ήρεμη. Αυτό πρέπει να το έκανα για κάνα τέταρτο, μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο, αλλά το έκανα, μέχρι που η Λάουρα έβαλε τα κλάματα» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Κάνει άλλου είδους εκπομπή...» - Η συζήτηση στο Πρωινό που προκάλεσε την παρέμβαση της Ελένης Μενεγάκη

«Oμολογώ ότι δεν...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπή της