Από Πέννυ Μαστοράκου

Δεν είναι πρώτη φορά που η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της αναφέρεται στην οικογένεια και τα παιδιά της (δείτε εδώ το περιστατικό που είχε αναφέρει για εκείνα λίγο καιρό πριν), και έτσι το μεσημέρι της Πέμπτης 3/11 με αφορμή την Καίτη Γαρμπή και την ομοιότητα του γιου της με τον μπαμπά του, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στον Γιάννη Λάτσιο και τον γιο τους.

Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για τον γιο της

«Έβλεπα το παιδί της Καίτης και γέλαγα. Ερχόταν στην εκπομπή και τσακωνόμασταν γι’ αυτό. Και μου έλεγε «πας καλά, θα μου πεις εμένα που μοιάζει το παιδί μου;» και της απαντούσα «βλέπεις με τα ίδια μάτια;». Εγώ όταν γέννησα τον Άγγελο, μου έλεγαν όλοι «Λάτσιος» και τους απαντούσα «είστε με τα καλά σας; Δεν βλέπετε ότι το παιδί είναι ίδιος Μενεγάκη»; Όταν τον βλέπεις, πάλι τον πατέρα του βλέπεις.

Αλλά αν θες να είσαι δίκαιος άνθρωπος, θα πεις ότι «βλέπω τα χείλη της Ελένης», «βλέπω το σουλούπι του Γιάννη». Εγώ βλέπω ότι τα μάτια του παιδιού μου είναι πιο μεγάλα. Όταν τον βλέπω κι εγώ, τον πατέρα του βλέπω. Αλλά λέω εντάξει, όλα κάτι έχουν» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Όταν ήμουν έγκυος στην Μαρίνα με πήρες τηλέφωνο...»

Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης 2/11 η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, στην πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση μετά την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της. Η μέλλουσα μανούλα μίλησε για όλα (δείτε εδώ την αμηχανία της για κάποια πρόσωπα που είδε στην εκπομπή) και με την ευκαιρία αυτή η παρουσιάστρια της υπενθύμισε κάτι που είχε κάνει όταν ήταν η ίδια έγκυος στο τέταρτο παιδί της.

Το άγνωστο περιστατικό της Σπυροπούλου με την Μενεγάκη

«Λοιπόν, θα σου θυμίσω τώρα, τότε που ήμουν έγκυος στη Μαρίνα και με παίρνεις κάποια στιγμή τηλέφωνο -που γραφόταν κι εγώ δεν έλεγα τίποτα και δεν είχα αφήσει να με ρωτήσει κανείς τίποτα- και μου λες: Βρε Ελένη ντρέπομαι αλλά θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Συγγνώμη κιόλας, αλλά το ακούω από παντού και δεν ξέρω πώς να στο πω, είσαι έγκυος»;

«Στο είχα πει ε; Ντροπή μου!» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Όχι ρε συ, ήταν τόσο χαριτωμένο έτσι όπως το είπες και σου είπα: «Κωνσταντίνα μου δεν έχω κάτι να σου πω. Αν με αγαπάς θα περιμένεις»…. συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν πιστεύω να φοβάσαι εμένα;» - Η ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη που «πάγωσε» την καλεσμένη της

«Oμολογώ ότι δεν...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπή της